Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Parking u centru grada

Započeo Mac, 10-03-2007, 08:29:20

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

reksys

Citat: Mac  29-11-2007, 10:30:46
Evo jedne "insider" informacije sto se tice placanja kazni. Naime, ne morate da platite kaznu u slucaju da vam je prva jer da bi vas tuzili njih to kosta 1300 dinara samo pokretanje postupka a kazna je 1000 dinara

Mozda si i u pravi,ali sta ce se desiti kad izgubim spor.Sta mislite ko ce platiti te sudske troskove i ostale gluposti,pa advokata...
Ma daj... Za 1000 din da rizikujem,pa toliko se potrosi za jedan vikend u gradu.

opajdara

Sta je u Jagodini para ZA PRANJE  :aq21: :aq21: :aq21: Jos malo pa lokal po glavi stanovnika  :aq21:

reksys

Bas tako opajdaro otkud nam toliki gradjevinari. Ispada da je  najlakse oprati novac u gradjevini.A odna po tome gde se najvise gradi tu je i najvece !!"#"#"#$"$

opajdara

Yo, Mac! Vidim da si ONLINE. Znam da je offtopic al' PLEASE reci mi samo ko su ovi SAKRIVENI na forumu? Ajde, kapiram ko su GOSTI, ali SAKRIVENI?

Mac

opajdara

Pa ti si moderator, insajder  :aq21: Ne mislim ko su imenom i prezimenom, zanima me razlika izmedju "gosta" i "sakrivenog".

autentik

evo i ovo zabarikadiraše

Sawovsky

Ovo za divno chudo i nije tako losha stvar,dobice ovaj prostor malo na konkretnosti,a opet ostace taj parkin iza.

Samo se nadam da nece da seku to drvece ispred lokala.

Svilena

.

SunđerBoba

Citat: Svilena  10-06-2010, 11:18:19
Kako da odolim?

https://www.parkingjagodina.co.rs/galerija/Album.htm

kako je nekada bilo...

TAKO JE I SADA!
AKO NIJE I GORE!

Pa kad se na "pauka" ide vatrom! A to je tako korisna životinjica  :aq29:

Svilena

.

SunđerBoba

Hm...naša životinjka je pretovarila želudac, pa je sve postalo "pepeo i dim". No, da smo mi neki ljudi, ne bi nam trebale životinje da se "kontrolisano ponašamo", kako je to izvoleo kasti naš opštinski predsednik  :xq008:

Svilena

.

Svilena

.

groucho

E odavno su krenuli sa tim. Bio kod kolege kada mu je stigla cestitka. Tu facu je trebalo videti  :aq21:

Svilena

.