Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Hotel Jagodina

Započeo autentik, 06-05-2007, 20:32:25

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

Citat: nickollica  05-09-2007, 15:02:08
Da li je dozvoljeno brisati tudje misljenje na ovom forumu?

nije i to se ne radi, osim naravno u slucaju izrazavanja mrznje, rasne netrpeljivosti i vredjanja ostalih. nadam se da ce tako i ostati.

uzgred, greskom se ponekad pritumaci da odgovor spada u neku od pomenutih grupa i greskom izbrise, ali se to veoooooooma retko resava

nickollica

sve mi se cini da je drugacije od onoga sto pricas....

zs

Citat: nickollica  05-09-2007, 15:21:35
sve mi se cini da je drugacije od onoga sto pricas....

kolko znam nije - bas sto se mene tice

autentik

Eto 10 posta, ni reci o Hotelu

i posle neko dodje iz Beograda i pocne da cita sve to -

dajte ljudi, nema smisla da diskutujemo o necemu sto nema veze sa temom

ako hocete da se raspravljate  otvorite temu RASPRAVLJANJE CLANOVA

pa do mile volje terajte

ovako, samo besmisleno ide ovo u nedogled

nickollica

ti se bojis nekog odozgo??

lep je hotel!

zs

Citat: nickollica  05-09-2007, 15:49:54
ti se bojis nekog odozgo??

lep je hotel!

ma hotel je pukao, bilo je tu svega i svacega. sada ce u privatizaciju, nisu prihvatili obavezu buduceg vlasnika da ne sme da otpusti ljude poprilicno dugo niti da mora da ulozi ne znam koliko, ali postoji sansa da se od njega nesto napravi.

iskreno, ovaj hotel se prodaje za sicu, i da imam kintu iskoristio bih to. moze tu dobra kinta da se napravi i da se ocas vrati novac koji se ulozio u privatizaciju

nickollica

naravno...samo ako imas kliker u glavi i dobre "veze" (misleci na ljude po agencijama i te fore)

inace...dodje mi da uzmem neki kredit i da se prijavim na aukciju

zs

Citat: nickollica  05-09-2007, 15:56:44
naravno...samo ako imas kliker u glavi i dobre "veze" (misleci na ljude po agencijama i te fore)

inace...dodje mi da uzmem neki kredit i da se prijavim na aukciju

pa i meni je to padalo na pamet. mozda ako se udruzi vise nas i napravimo nesto :)

nickollica

pa da...i da svako uzme maximalni kredit u banci...

vec vidim naslov u novinama.....

"Jagodinski hotel dobio vlasnika"

"600 vlasnika hotela jagodina"

ONA

Smeh....mislis da bi tako glasio naslov recimo uuuuuuuuuuuu Glasu javnosti?

Ivanka

600 pacijenata iz ćuprijske bolnice

ONA

Ma ljudi moji,sve to da ostavimo po strani.........nekada (doduse mnogo davno) kad sam bila mlada,taj hotel je bio bas lepo mesto za izlazak......cesto se setim tih izlazaka tamo,e to je bas bilo "Jagodina na dlanu".Vecina sa ovog foruma nije bila ni rodjena tad........dobro,sve ima svoje...............recimo,bas dugo tamo nisam ni usla,do negde zimus kad sam upisala klinca tamo na plivanje.........obrni,okreni.........meni po pitanju tog hotela BAS NIJE SVE JEDNO........

zs

Citat: ONA  05-09-2007, 18:29:09
Ma ljudi moji,sve to da ostavimo po strani.........nekada (doduse mnogo davno) kad sam bila mlada,taj hotel je bio bas lepo mesto za izlazak......cesto se setim tih izlazaka tamo,e to je bas bilo "Jagodina na dlanu".Vecina sa ovog foruma nije bila ni rodjena tad........dobro,sve ima svoje...............recimo,bas dugo tamo nisam ni usla,do negde zimus kad sam upisala klinca tamo na plivanje.........obrni,okreni.........meni po pitanju tog hotela BAS NIJE SVE JEDNO........

pa svrati nekada u hotel. recimo odes u paradizo na kafu. videces da nije toliko lose koliko se prica :)

hotel moze da se sredi, to sto ljudi nemaju petlju da rizijuku sve u posao, pa samo pokazuje kakvi su, tj da ne veruju da ce posao da uspe. u takvom slucaju i jeste najbolje da se i ne prihvataju posla

nije mi jasno sta se u stvari hoce, necemo da rizikujemo nista, ali bi smo hteli da imamo svasta, pa tp ljudi ne ide tako. ko je bilo sta u zivotu napravio bez bar malog rizika?

ONA

Pa svratim ja cesto tamo,nije bas da im je kafa VAU......ali kutak je simpatican

Daca

hoce li aukcija za hotel biti javna?

zs

Citat: ONA  06-09-2007, 06:41:21
Pa svratim ja cesto tamo,nije bas da im je kafa VAU......ali kutak je simpatican

kafa im nije nesto, ali je kao sto si i sama primetila kutak simpatican

zs

nickollica

odlicno....za tu aukciju ce im trebati hala sportova....previse zainteresovanih

nickollica

zasto batice(ZS) menjas postove,brises svoje...u cemu je trik?
jos ne kontam....svoj si izbrisao a moj editovao......

hotel je lep!
cisto da ne bude offtopic

zs

Citat: nickollica  06-09-2007, 10:08:13
zasto batice(ZS) menjas postove,brises svoje...u cemu je trik?
jos ne kontam....svoj si izbrisao a moj editovao......

hotel je lep!
cisto da ne bude offtopic

tvoj editovao? pogledaj malo bolje