Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Smukovi su prve komšije žiteljima jedne ulice u Jagodini

Započeo autentik, 03-06-2007, 21:38:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Zmije će nas pojesti

Nedovršen poslovno-stambeni prostor preduzeća "Pomoravlje" u Ulici Mladena Milenkovića u Jagodini noćna je mora meštana cele ulice. Zmije izlaze iz travuljine u koju je zgrada obrasla, po žbunju su uginule životinje, a mesto je idealno za skrivanje narkomana i prolaznika koji vrše nuždu, samo su deo opasnosti koje sa sobom nosi ovo ukleto zdanje.

- Pre nekoliko dana video sam zmiju u kontejneru ispred zgrade. Čini mi se da je bio smuk! Iz trave vire uginule životinje. Ovo je stecište zaraze! Ne znam kako niko ne brine o ovoj zgradi, s koje manguparija stalno skida šta stigne. Neki nepoznati ljudi su crepom napunili čitav kamion, ali im je tablica bila prekrivena, pa nismo videli registarski broj - kaže Miodrag Miljković.
- Svake noći čujem da neko dolazi. Od njih se ne plašim, ali strahujem da mi neka zmija ne uđe u kuću, kao što je Jeleni ušla u hodnik. Ako neće da sruše, bar neka očiste - dodaje Ana Pavlović.

- Imam četvoro unučadi, koji se sa strahom igraju i u dvorištu, jer smo s druge strane zgrade. Osmoro porodica neprestano žive u strahu od zmija - izjavila je LJubinka Sofronijević.

- Od korova do guše ne smeš da izađeš u dvorište. Pre neki dan mi je ispred kapije bila mlada zmija. Znači da se tek izlegla. Ako detetu upadne lopta tamo, niko ne sme da uđe po nju - ogorčena je Cveta Stojanović. NJenu priču potvrđuje i Vukosava Miljković, koja kaže da su se celog prošlog leta zmije vrzmale po njenom dvorištu.

Reč je o poslovno-stambenoj zgradi koju je započela građevinska firma "Pomoravlje", pa otišla pod stečaj. Kupci stanova i lokala protestvuju zbog toga što niti su dobili ključeve, niti im je novac vraćen.

-Mi smo još februara 1994. godine kupili lokal i svih 14 hiljada evra u današnjoj protivvrednosti isplatili odmah - ogorčena je LJiljana Slavković.
Iako su se mnogima obraćali da sruše ovu zgradu, ili, da makar održavaju prostor oko nje, niko od nadležnih nije našao za shodno da im pomogne. Ne znajući više kome da se obrate, stanari su počeli da prikupljaju potpise, i peticiju će sa svojim molbama uputiti Draganu Markoviću Palmi, predsedniku opštine Jagodina.

Izvor: Glas Javnosti

autentik

pa da

evo i slike  - neko je dao apel još odavno za to

https://www.jagodina.autentik.net/apel_gradjana/apel_gradjana.php

ookkii

autentik

Citat: ookkii  27-08-2007, 19:49:29
ovo stvarno nema smisla

pa nema smisla što ne rešavaju ovaj problem

a neznam ni koja institucija je nadležna  za ovo

jagodinka_

stvarno koja? kad ce vec jednom ti austrijanci da dodju da nam ociste ispred kuce, pa ne moze standard sve sam....

ONA

Hm...interesantno........ajde prvo da mi sami pocistimo ispred svojih kuca
METLA
DJUBRAVNIK
CREVO
Eto,vidite da nije tesko.
Onda ce i austrijancima biti lakse " da nam pridju"

jagodinka_

nisi me val
Citat: ONA  28-08-2007, 12:27:00
Hm...interesantno........ajde prvo da mi sami pocistimo ispred svojih kuca
METLA
DJUBRAVNIK
CREVO
Eto,vidite da nije tesko.
Onda ce i austrijancima biti lakse " da nam pridju"
nisi me valjda shvatila ozbiljno? moram li uvek da stvaim smiley...

ONA

ONA

jagodinka_

koliko ja vidim pokupice te austrijanci, standarda se ne boj, osnovali su udruzenje za zastitu smukova...

ONA

SMUKnucu ja sa strane,a tebi osstaje ovaj Srpski STANDARD - sve po zaslugama

zs

Citat: ONA  28-08-2007, 17:36:14

izgleda da svi vole nesto sa strane :)

ONA

jagodinka_

Citat: ONA  28-08-2007, 17:36:14
smuknula sam ja davnih godina pa je i taj srpski STANDARD daleko od mene-sve po zaslugama :aq21:

ONA

MIK

autentik

pa nisam čuo da bilo zmija ove godine... mada ne verujem da baš niko nije naišao na neku, nego ja to ne znam...