Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Asfaltiranje ulica

Započeo Mac, 14-06-2007, 14:24:08

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zixmix

Ja nebih nazvao krpljenje ulica nego "pljuckanje" asfalta po rupama koje su se pojavile posle velelikih snežnih padavina, iskreno se nadam da će do ozbiljnijih popravki doći na proleće čim vremenske prilike to dozvole a pošto se to poklapa sa izborima na lokalnom nivou onda su i veće investicije izvesnije! :aq28:

autentik

Sredjuje se trotoar od Kafane Jovanca Micic prema Pivarskom Bazenu gore

Dak

Konacno,taj deo trotoara je bio bas gadan.A hvala Bogu da ne posekose drvece!Pitam se zasto to uradise na drugim mestima?!Mnogo je ruzno bez drveca.

autentik

vesna05

Sredjuje se i ulica Lole Ribara ( valjda se tako zove ona od Lilija do Zvrka)

autentik

evo kako to izgleda

Svilena

O, hvala Bogu, dodje i ona na red!

zixmix

Trebalo bi da dođe na red i ul. Kapetana Koče mislim da je to najlošija ulica u celom gradu a i šire, po selima su bolje asfaltirane ulice nego ulica koja se nalazi u širem centru grada.

Mac

Ne znam koja ti je ta, ali ova sto ide paralelno sa glavnom kroz ceo grad ona bi stvarno trebala da se asfaltira ponovo.

Mac

Aaaa ta jeste uzas stvarno.

autentik

Ovo još malo pa gotovo, će da otvaraju

A ovo kod navipa nešto čačkaju

A evo mosta što sklonili, skratili ga malo, pa stavili pored

zixmix

A pa tu će da bude novi metalni most za motorna vozila, onaj što je Mrkonjić obećao.

Mac

Ja se iskreno nadam da ce da asfaltiraju lepo tu ulicu prema zvrku.

Svilena

Danas zatvorili Sinđelićevu i Sutjesku i tamo do S. Glavaša - da znate ako krenete kolima u tom pravcu. 

Mac

Ok, ajd samo mi objasni koje su to ulice?  :aq01:

Svilena

Na Maloj pijaci  :aq29:

Sutjeska je pored vrtića "Pionir" i nastavlja se u S.Sinđelića pored "Pinka", a pored "Zvrka" desno ulaziš u S. Glavaša.

autentik

Počelo farbanje

Evo pripreme za farbanje  belih linija na ulicama jagodine

krimortus

dobro te pripreme u centru grada su obavljene jos pre mesec dana...{videli ste tufnice bele u glavnoj?}

Alkar

Znaci dvojica stoje na kanapu a treci macka po asfaltu. Sve mi neka neverica

Mac

A sto su nacrtali linije to je tek show. Sve krivudaju, nikako da pogode jedan pravac, izgleda da ovi sto crtali bili pijani tog dana  :aq01: