Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Crkva kod Đurđevog brda

Započeo autentik, 16-06-2007, 20:21:56

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Ova crkva je počela da se pravi ako se nevaram (ispravite me ako nije tako)  2005. godine

i još nije završena, a i pitanje je da li je ovo mesto baš moralo da bude isplanirano za pravljenje CRKVE

Tu je mogao da se sagradi još neki sportski teren, 

šta vi mislite o tome

Pravo mesto za crkvu ili NE ?  :aq15:

opajdara

Sta je bilo, nameracio se neki Guzonja na to parce zemlje pa mu zasmetala crkva? Ako se deklarisete kao Srbi, krsteni, pravoslavci i veeeeeeliki vernici, valjda treba kao takvi jos i da POMOGNETE izgradnju te crkve, a ne da se bunite sto je tu gde jeste.

autentik

Crkve nikad malo, što više Crkava to bolje za jedan narod, za jednu Veru

ali pitanje je bilo da li je Lokacija  PRAVA

opajdara

opajdara

Koji li se narko-diler ups! pardon! INVESTITOR nameracio na tu parcelu... :aq15:

autentik

ako imaš nešto da kažeš  -  kaži

nemoj sve zavijeno

---------------------------

Dali je mesto za crkvu pravo po tebi ili NIJE

jednostavno pitanje, daj jednostavan odgovor

groucho

Ne.Sto se mene tice,lokacija mi se ne svidja.Zaista(po meni)nije mesto za ovakvu gradjevinu.

opajdara

Nije se ta crkva tu sama od sebe iznenada stvorila, valjda su prethodno dobijene neke dozvole pa su ljudi iz Crkvene opstine lokaciju birali U SKLADU SA POTREBAMA VERNIKA tog dela Jagodine itd...itd... I nakon X godina gradnje ODJEDNOM pocinje nekome da smeta sto je tu?  :aq21: Zahuktala se gradnja u kraju pa je crkva sad kamen spoticanja??? Ne, ja mislim da treba i ostatak one strane ulice da uzmu, za crkveno dvoriste  :aq21:

nickollica

posmatrajte jagodinu iz vazduha...sve ce vam biti jasno....i odakle ta crkva bas tu..... :aq18:

groucho

Ne znam da li nekom "smeta".Meni se ne svidja lokacija.Ne smeta mi.To je sve.

opajdara

Citat: nickollica  21-06-2007, 20:36:17
posmatrajte jagodinu iz vazduha...sve ce vam biti jasno....i odakle ta crkva bas tu..... :aq18:

Ustedi mi vreme, hoces? :D Sta se to vidi odozgo?

zs

Citat: opajdara  21-06-2007, 20:42:46

hteo je da kaze da se vidi krst (pretpostavljam), no definitivno pored hale i posebno sada aqua parka, gde se i sada, a tek ce se setati narod u "gacama" nije mesto crkvi (po meni)

nickollica

Citat: zs  22-06-2007, 02:06:21

hteo je da kaze da se vidi krst (pretpostavljam), no definitivno pored hale i posebno sada aqua parka, gde se i sada, a tek ce se setati narod u "gacama" nije mesto crkvi (po meni)

da..tako je..vidi se krst....
zar je bitno kako ce se ljudi setati?
koliko znam...(a ne znam) i razapeti je bio u gacama.....

zs

Citat: nickollica  22-06-2007, 10:53:31
Citat: zs  22-06-2007, 02:06:21

da..tako je..vidi se krst....
zar je bitno kako ce se ljudi setati?
koliko znam...(a ne znam) i razapeti je bio u gacama.....

po toj logici i u crkvu moze da se svrati u gacama?

opajdara

Pa, sta sad? Da rusimo?  :aq21: Il' da ne nosimo gace?  :aq21: :aq21: Kakve veze ima da l' su ljudi u AQUA PARKU i oko njega u gacama? Kad idu na kupanje - idu na kupanje. Kad idu u crkvu, izabrace neke pristojnije krpe.

zs

Citat: opajdara  22-06-2007, 13:55:57
Pa, sta sad? Da rusimo?  :aq21: Il' da ne nosimo gace?  :aq21: :aq21: Kakve veze ima da l' su ljudi u AQUA PARKU i oko njega u gacama? Kad idu na kupanje - idu na kupanje. Kad idu u crkvu, izabrace neke pristojnije krpe.

zato nam crkve i ne trebaju kada nam nista nije sveto i nista ne postujemo. pametni bili nasi stari sto su gradili manastire po zabitima

groucho

Pa prvo je pocela crkva da se gradi a onda AQUA park tako da je onda trebalo da se park kreira prema crkvi(jer vec nije bilo moguce obrnuto) ako je vec blizina ta dva objekta predmet rasprave.
E sad da li je opravdano gradjenje crkve iz perspektive potrebe(kao i ona u podnozju Buzinog Brda) ja ne znam kao i sto ne znam da li se iko od nadleznih bavio time.

zs

Citat: groucho  22-06-2007, 15:46:17
Pa prvo je pocela crkva da se gradi a onda AQUA park tako da je onda trebalo da se park kreira prema crkvi(jer vec nije bilo moguce obrnuto) ako je vec blizina ta dva objekta predmet rasprave.
E sad da li je opravdano gradjenje crkve iz perspektive potrebe(kao i ona u podnozju Buzinog Brda) ja ne znam kao i sto ne znam da li se iko od nadleznih bavio time.

saglasan, bar sto se tice aqua parka. opet postavlja se pitanje cemu u jagodini tolike crkve kada i ove dve sto imamo zvrnje prazne

groucho

Ma to je posebna prica...Ponavljam,ne znam da li se neko uopste bavio potrebom za time.
A mozda su jedino u citatu jedne bakice sa pijace koji sam imao zadovoljstvo da cujem("ma nek' grade crkve.Bolje da one nicu nego dzamije")nasli svrsishodnost gradjenja. 

opajdara

Zna SPC sta radi. To je jedno od najprofitabilnijih srpskih preduzeca  :aq24: