Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

** Šinteri gde ste? **

Započeo windsurfer, 24-06-2007, 23:17:36

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

windsurfer

Evo jednog velikog problema koji treba rešiti, psi lutalice su svuda i treba nešto uraditi hitno po tom pitanju.

zs

Citat: windsurfer  24-06-2007, 23:17:36
   Evo jednog velikog problema koji treba rešiti, psi lutalice su svuda i treba nešto uraditi hitno po tom pitanju.

pa oni su zasticeni i za ubijanje i/ili maltretiranje pasa lutalica se odgovara

autentik

pa ništa onda, neka ujedaju malu decu i dalje

šta da se radi !!!

zs

Citat: autentik  25-06-2007, 07:55:05
pa ništa onda, neka ujedaju malu decu i dalje

šta da se radi !!!

zaista nista ne moze ni da se uradi. zenu su izjudedali psi kod autobuske stanice, i nikom nista. ona pkrece neke tuzbe, ali kako stvari stoje niko nije nadlezan

Mira

More živa soda rešava stvar!  :aq21:  :aq21:  :aq21:  :aq21:

groucho

Moze Palma da napravi sapun od njih pa da ga podeli onima iz Dimitrija Tucovica i tako promovise svoju socijalnu politiku.Prugutao bi narod,garant(e ovo jeste "maliciozno") :aq21: :aq21:.

windsurfer

AJMO ZAHTEV NADLEŽNIM ORGANIMA JER STANJE JE ALARMANTNO

groucho

Citat: windsurfer  25-06-2007, 10:24:40

Slazem se sa tobom APSOLUTNO!
Pa moze neko da se pozali na onim prijemima kod Palme(ozbiljno mislim).
Sama GRADJANSKA INICIJATIVA nema neku veliku moc ovde.
Mozda bi novac mogao da se sakupi kroz neke samodoprinose ili nesto slicno.
Medjutim,ovde su problem i "drustva za zastitu zivotinja".Dosta su jaki i sigurno bi mu seli na vrat kada bi to resio "po kratkom postupku".Kada kazem da su "problem" mislim na to da nikada nisam cuo neki realni predlog sa njihove strane o resenju ovog zaista ALARMANTNOG problema!

autentik

Možda bi ovde pomoglo

čuo sam da gledaju pomno i prate ovaj deo sajta  -  i da su već neke stvari rešene

https://www.jagodina.autentik.net/apel_gradjana/apel_gradjana.php

zs

Citat: windsurfer  25-06-2007, 10:24:40

po sadasnjim zakonima lokalna samouprava ne moze da unistava pse lutalice. oni su zasticeni. stavise zakonom je propisano sta i kako da se radi sa psima lutalicama. no ukoliko vas interesuje nesto vise o ovome, najbolje je da odete do veterinarske stanice i tamo se raspitate, dobicete od Saleta i sve odredbe zakona koji se ovim bave, a cucete i probleme koje imaju ljudi tamo

groucho

Citat: zs  25-06-2007, 14:40:17
po sadasnjim zakonima lokalna samouprava ne moze da unistava pse lutalice.

Ovo jeste tacno.
Ali lokalna samouprava na inicijativu gradjana dostavlja republici moguca resenja problema za cije resavanje nije nadlezna a koje ima te se ova resenja odobravaju ili odbijaju.
Ovo sa psima lutalicama i neagilnoscu nadleznih da resi problem,nije samo prisutno u Jagodini.Naprotiv,prisutno je u celoj Srbiji.

ivancica

jaoj,...ne dirajte mi kuce...one su mi slaba tacka...nikad nijedno kuce nije lanulo na mene...

autentik

Citat: ivancica  25-06-2007, 22:33:40
jaoj,...ne dirajte mi kuce...one su mi slaba tacka...nikad nijedno kuce nije lanulo na mene...

Pa dođi u Jagodinu ili Ćupriju, promenićeš mišeljenje sigurno

Mira

Citat: ivancica  25-06-2007, 22:33:40
A kad te bude ujelo promenićeš mišljenje, veruj mi.

Mac

To bi bilo dobro kada odes tamo u bg i kazes im "e ljudi mi imamo mnogo dzukele po jagodini, jel bi mogli mi od njih da napravimo sapun?"  :aq21: :aq21: :aq21:

groucho

Citat: Mac  26-06-2007, 09:56:40
To bi bilo dobro kada odes tamo u bg i kazes im "e ljudi mi imamo mnogo dzukele po jagodini, jel bi mogli mi od njih da napravimo sapun?"  :aq21: :aq21: :aq21:

Predpostavljam da je ovo sala jer pod "resenjem" ovog problema ne podrazumevam samo "prvljenje sapuna" vec i eliminaciju pasa lutalica na druge nacine.
Meni trenutno pada na pamet "sterilizacija" ili narodski "strojenje".

Br@nkO

Puna Jagodina i Cuprija dzukela, a neki bi da ih stite...ja uvece mora da zaobilazim ulice da bi dosao do kuce ne ujeden. Ako su vam dragi psi lutalice onda ih usvojite i cuvajte, oni na ulici nema sta da traze!!!

groucho

Citat: Br@nkO  26-06-2007, 10:31:04
Ako su vam dragi psi lutalice onda ih usvojite i cuvajte, oni na ulici nema sta da traze!!!

Evo jos jedne ideje.
Dakle sprovodjenje akcije za udomljavanje lutalica.

Mira

Ili ti narodski rečeno ako ti se toliko svidjaju vodi ih kući  :aq21:

Mira

Citat: Mac  26-06-2007, 09:56:40
Pojasni molim te.