Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

POHVALITE ILI NAGRDITE FIRME IZ JAGODINE

Započeo government, 05-08-2007, 05:57:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivanka

Čekaj da vidiš neljubaznost kad počnu kod vas motivacijski kursevi na birou.

windsurfer

Naj FREEK osoblje pekara Mango centar, mala šefica kratko ošišana koja duva,  sikće i uvek ali uvek ne vraća sitan kusur od 2 do 5 dinara sa obrazloženjem "nemamo sitno" i "što pre da ste izašli odavde i da se niste nikad vratili da kupujete ovde".Znači žena sa njenim ponašanjem je anti lik za pekaru.

ONA

Pa ne znam kako se zove firma koja je to odradila, ali pohvalila bih PLAVUSU (znate za tu zgradu?). Po meni, to je vizuelno najlepsa zgrada u gradu....Eh da je vise takvih fasada.

the best

Citat: ONA  28-09-2007, 13:05:03
Pa ne znam kako se zove firma koja je to odradila, ali pohvalila bih PLAVUSU (znate za tu zgradu?). Po meni, to je vizuelno najlepsa zgrada u gradu....Eh da je vise takvih fasada.
mislim da je to radjeno za radnie mup-a,sup-a,...

ONA

Ej, the best, pa ne znam stvarno za koga je radjeno, mozda bude i to sto ti kazes, mada mi UOPSTEno nije vazno. Sama fasada te zgrade mi je zaista BAS BAS lepa (volim takvu kombinaciju boja).

zs

Citat: ONA  02-10-2007, 13:42:12
Ej, the best, pa ne znam stvarno za koga je radjeno, mozda bude i to sto ti kazes, mada mi UOPSTEno nije vazno. Sama fasada te zgrade mi je zaista BAS BAS lepa (volim takvu kombinaciju boja).

bitne su ti samo boje bez obzira na kvalitet?

ONA

Ne podevaj se more...Bitan mi je kvalitet boja.

Mac

Zgradu pravi Vlada koka kola i bilo ko moze da kupi stan u njoj. Jeste lepa fasada ali je po meni mnooooogo velika zgrada.

Loremo

Citat: Mac  03-10-2007, 13:22:23
Zgradu pravi Vlada koka kola i bilo ko moze da kupi stan u njoj. Jeste lepa fasada ali je po meni mnooooogo velika zgrada.
Jel' to Vlada Kamenkovic?

jagodinka_

government

Aha jeste studirao je u Sarajevu, pa nije nigde pa negde jeste  ili možda ko zna al pravi zgradu na korak merenu .
Jbga to je nama naša borba dala ......
A one zgrade u ciganskom kvartu ko to zida , svašta sam čuo.?
Te nove zgrade nisu nizašta , većina.

zs

Citat: government  06-10-2007, 19:29:55
Aha jeste studirao je u Sarajevu, pa nije nigde pa negde jeste  ili možda ko zna al pravi zgradu na korak merenu .

nemoj mnogo da slusas, proveri. mozda te lazu :)

opajdara

Citat: government  06-10-2007, 19:29:55

Neki od lokalnih narko-bosova? Tako sam ja cula. Sva novogradnja je OCAJNOG kvaliteta. Najpre krade investitor, jer nabavlja losiji materijal od onog po projektu. Zatim krade izvodjac radova koji mu uvali jos losiji kvalitet, a naplati gornji, a na kraju majstori sve isfusare pa posle ne mozes da ih nalovis samo da sopstvena sranja poprave. Kvadrat koji platis 500€ daj Boze da vredi 100€.

the best

Uroševa zgrada(u uličici preko puta Statusa) je ekstra kvaliteta,i svi ali SVI je hvale...

opajdara

Ko je Uros i ima li zgrada u svom sastavu i garazu za stanare?

Mac

Uros sudar je to, a za garazu ne znam stvarno

opajdara

Aaaaaaa i Sudar se bacio u neimare?  :aq21: I njemu se nakupilo nesto para za pranje, a?  :aq21: Je l' ima neki gazda u JA da jos nije proprao kintu kroz neki stambeno-poslovni objekat?

zs

ili jos bolje pitanje ima li koji gazda u jagodini i koliko njih koji imaju cistu kintu, da ne radi bar nesto na crno?

Mac

autentik

Citat: Mac  27-10-2007, 08:06:00
Opet "bezite" od teme.

Svi postovi koji se grubo rugaju gramatici srpskoga jezika, koji su nerazumljivi i koji na bilo koji način vređaju dostojanstvo korisnika foruma bez obzira na pol, veroispovest, političko opredeljenje i slično, bez ikakvih upozorenja i  obrazloženja biti brisani ili modifikovani kako bi bili u skladu sa pravilima korišćenja foruma

SLOBODNO BRIŠI  -  neka svi prvo pročitaju USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=1215.0