Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koja je Radio stanica najslušanija u Jagodini ?

Započeo autentik, 02-09-2007, 19:52:58

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Šta mislite koja se Radio stanica najviše sluša i zašto baš ona

nickollica

STRIPOTEKA

MAUS RADIO jer program muzicki uredjuje zena i koliko znam odlicno gadja tu ciljnu grupu.95 .5 MHZ

autentik

lola

Drugaricei  i ja sa voditejkom Tanjom i ovog jutra na 95 5

KIMI

Poslovno saradjujem, reklamiram firmu na vecini od ovih stanica i najbolje mi je kad uzmem paket na Radio Jagodini (prvi +drugi program),GONG i MAUS sasvim prihvatljivo.

nickollica

ONA

Radio Nostalgiju reemituje cika Perica......za sada.....

nickollica

autentik

Nisam znao za to

Znači  Nostalgija je Jagodinski radio  ili ima domet i šire  ?

STRIPOTEKA

NOSTALGIJA se emituje satelitom,signal sa satelita posaljes kao modulaciju na svoj predajnik tj RADIO K21 ponekad ubacis ono FOTO PERICA JAGODINA i to je to.NOSTALGIJA nije jagodinski radio a K21 jeste.

nickollica

taj trip...i cuje se skoro do velike plane...kad idem za bg kolima....a iz bg-a kad se vracam...uhvatim ga tek kod bagrdana....ido pn-a se cuje....dovoljno!

Rope

Apsolut radio, zato sto ja pustam muziku utorkom, pa tako i veceraske, od 20 do 23h ;)

nickollica

Rope

svasta nesto, najbolje da slusas; malo komercijalnije nego u svojoj emisiji, ali o5 nekomercijalnije nego obicno sto ide... ;)

nickollica

Rope

bolje sto nisam, samo bih te zavarao; prvo smo kasnili, pa sam ondak odradio jedan strani blok: Aretha Franklin, Billie Holiday & Louis Armstrong, Barry White, Bob Dylan, ColdPlay, Cream, Creedence ClearWater Revival ;) Komercijalnije nego obicno, planirao sam kasnije da zamastim, ali avaj; primetimo mi da nesto susti i zaputimo se u Brda, a ostavimo koleginicu da bira muziku.. i ondak, tamte-vamte, dok smo se vratili, pustio sam jos Sade, the Cult, Evu Braun, Nena Belana, Block Out, Disciplinu Kitschme, Film, Massima, Haustor i to bi mu bilo to za ovaj utornik. vise srece nam zelim sledeceg. do slusanja..

STRIPOTEKA

zs

Citat: STRIPOTEKA  06-09-2007, 08:26:16
23.9.radio Jagodina proslavlja 45. rodjendan,moje cestitke.

mislis radio auto put :)

STRIPOTEKA

Citat: zs  06-09-2007, 09:45:14
Citat: STRIPOTEKA  06-09-2007, 08:26:16
23.9.radio Jagodina proslavlja 45. rodjendan,moje cestitke.

mislis radio auto put :)
BRATSTVO I JEDINSTVENA SRBIJA.