Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vrtić Pionir

Započeo autentik, 05-10-2007, 21:10:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Prošle nedelje sam dobio ove slike  vrtića  PIONIR  u Jagodini

pa bih želeo da čujem vaša mišljenja

Loremo

:aq25: :aq25: Taj vrtic je bio ponos naseg grada!

Zar nemaju domara? Ko izvali tu ogradu vandalsku mu ......? Pa ti ekseri..pa jos sede unutra u zimskim jaknama..

LEPO SE BRINE O DECI U NASOJ OPSTINI!! :aq16: :aq16: Ali ajde...razveselice ih jednom godisnje majmuni u zoo,

i to ako mama i tata imaju da ih odvedu! To je vazno, ovo su sporedne stvari!

zs

i ko je odgovarao za to? u tom zamku od drveta su ranije mogli da se nadju i spricevi i slicne stvari, svako jutro se cisti pa toga vise nema, ali je bilo fekalija i slicnoga (to se bas nisu trudili da ociste).

u celoj toj prici osim sto opstina to ne opravlja pod hitno (kako to rade u zemljama u okruzenju), niko nikada nije odgovarao za unistavanje drzavne/opstinske i slicne imovine. dokle god se bude gledalo prestupnicima kroz prste, bice i toga

ONA

Ovo nije od "juce". Samo da se popravi, pa nek nadju nacina kako ce da ocuvaju i ovakve objekte. Za pocetak nek raskrce OVAJ UZAS da se neko dete ne povredi ni krivo ni duzno.

jagodinka_

ko je direktor tog vrtica?

autentik

jagodinka_

aaaa vesna je direktor...

ribica

Vesna Ostaojic je direrktor od septembra(koliko sam obavestena),mislim da ce to sve biti sredjeno,samo jos malo dok ucelici stolicu,inace ona je vaspitac i odlicno radi svoj posao,a verujem da ce jos bolja biti na novom radnom mestu.

zs

Citat: ribica  06-10-2007, 21:23:09
Vesna Ostaojic je direrktor od septembra(koliko sam obavestena),mislim da ce to sve biti sredjeno,samo jos malo dok ucelici stolicu,inace ona je vaspitac i odlicno radi svoj posao,a verujem da ce jos bolja biti na novom radnom mestu.

i prethodna je bila vaspitac :) no videcemo

ONA

Vesna Ostojic, odlican vaspitac i dobar covek, pre svega.
Verujem da ce vrlo brzo dovesti stvari na svoje mesto, tacnije dati joj "odresene ruke".

ribica

Citat: zs  06-10-2007, 21:26:08
Citat: ribica  06-10-2007, 21:23:09

i prethodna je bila vaspitac :) no videcemo
Da i Nega je vaspitac(bivsi direktor),ali ne bih da komentarisem njen rad.Ostaje nam da cekamo...

autentik

Počela je izgradnja dodanih objekata po vrtićima  a  novac je  uzet  od projekta SKI CENTAR NA CRNOM VRHU

pa će tako vrtići dobiti nove objekte, a Ski centar će sledeće godine da se gradi

evo slika

Sawovsky

Malo mi je smehsno shto tu u dvorishtu nabijaju novu zgradu,ali dobro... Nadam se da to nece prenatrpano da izgleda,ali dobro e shto bar imaju onaj drugi deo dvorishta.

Samo da zgrada ne bude neko ruglo :(

Inache imam neku insajdersku ingormaciju,da moraju malo da odloze gradnju jer su naleteli na neke vodovode/gasovode shta vec.

Tako ti je to kad se ne radi po planu vec navrat nanos.

jagodica bobica

Meni se ne svidja sto se ti objekti grade i nadgradjuju u vec postojecim vrticima, zasto jednostavno nisu napravili nov vrtic?

autentik

Citat: bevana  07-11-2008, 17:31:49
e da,ne znam gde ce decu sad da izvode napolje? :aq15: :aq20:

pa sa druge strane gde je bio viseci MOST

ako se secate

jagodica bobica

Pojma nemam, i onako je dvoriste bilo malo za svu decu, a tek sad...mada ih slabo i izvode. A sta kad nemaju ni sa cim da se igraju. Bila sam sa drugaricom koja zivi u Bgdu, da uzme dete iz vrtica. Pala sam u nesvest kad sam videla sta ta deca sve imaju...Eto, odmalena diskriminacija...

autentik

Evo kako to izgleda sad

Sawovsky

E ali shta su uradili zgradi starog pionira,boze povraca mi se koliko su je unakazili :(

Fanta

Izgradjen i otvoren još jedan objekat u dvorištu vrtića. Pitam se, koliko je kvalitetna zgrada novosagradjenog vrtića kad je ladno uradjena za tri meseca? Gde će se deca u leto i proleće igrati kada su sada sve zelene površine oko vrtića nestale? Zar nije bilo pametnije da se umesto još jednog nebodera u centru grada sagradi nov vrtić?

reksys

Lepo je to sto su se prosirili kapaciteti i sada ima mesta za sve klince. To je bio veliki problem za roditelje,medjutim koliko je pametno nagurati zgrade pored starih vrtica?!! Ona u Leptiricu se slaže i tamo ima dosta prostora u dvoristu.Pionir je naguran... Mada je pitanje i koliko je deci zdrav taj vazduh u strogom centru,pa da se onda pitamo da li im treba dvoriste(ironicno) bez drveca i zelenila... Videcemo sta ce biti kad dodje leto,a mi kao deca smo voleli vise da budemo napolju nego zatvoreni unutra,a sumnjam da su danasnji klinci nesto drugaciji.... Znaci vaspitačice će nastradati...