Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vrtić Pionir

Započeo autentik, 05-10-2007, 21:10:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

government

Jel si probo u porti, ekstra!

Black

Uf , perverznjaku...

government

Što!? Ti ćeš da mi kažeš, tamo se deca igraju  žmurke.
Samo ne preporučujem Rusko , komarci su nemogući.

Black

Tamo se deca NE igraju žmurke u gluvo doba. Što se tiče komaraca , idi na moravu pa ćeš da vidiš šta su komarci...ima dupe da ti bude ko Zvezdina zastava , crveno - belo....

government

Znači - gluvo doba za ilegalne operacije, kao Prle i Tihi.Mislim bez Prleta.
Ma išao sam na Moravu, čoveče pa to bre nisu isti komarci ko ovi jagodinski. Mnogo su ljući i svrbljiviji.
Ali došao sam do jednog zaključka da manje svrbi kad ga ubiješ!

Black

Ma bez i Prleta i Tihita al sa nekom mladom partizankom , o da...

government

Mlada partizanka bombe bacala.....
Ej da se čujee čujeee....

Black

Aha , al samo od 7 ujutru do 5 po podne a onda se bavila društveno-korisnim radom na uzdizanju narodnih masa...

government

društveno koristan rad!

Black

O da...rad na zauzimanju položaja , pravilnog stava pri gađanju , zaleganja , skrivanja...

government

Jel pala neka udarnička značka?

Black

Ma jok , ja bio ponavljač ....stalno mi trebala dopunska i dodatna nastava sa pohotnom ilegalkom...

government

Jel joj nije ušlo u glavu da ti to namerno?Il joj ušlo?

Black

government

uuu doooobra godiina :xq008:
nije ko ove sad

Black

dobro , preterao sam , nije bila 1945 neko do 198-i neke...znaš , gover , nešto sam razmišljo , sreća naša pa ove naše devojke odavde nisu feministkinje jer bi nam se do sada posrale već 100 x na glavu zbog ,, izraženih seksualnih aluzija glede nevinih i slabomoćnih ilegalki..''

government

Pa i one su valjda bile ilegalke iz patriotskih razloga. Mislim nemo se ljutite, šta tu ima da ne valja.
Što da se ljute, nema zašta da se ljute.
Evo najlepše uspomene me vezuju za  gadjanje  iz opštenar. odbrane na Gilju. Nisam pogodio  osim brda i još nečega baš ništa.
I što trza  m48

gremlin

Citat: Black  10-03-2009, 21:56:34
dobro , preterao sam , nije bila 1945 neko do 198-i neke...znaš , gover , nešto sam razmišljo , sreća naša pa ove naše devojke odavde nisu feministkinje jer bi nam se do sada posrale već 100 x na glavu zbog ,, izraženih seksualnih aluzija glede nevinih i slabomoćnih ilegalki..''

I ove što se prave da jesu, samo se foliraju  :aq18: :aq21:

Black

Eh , daaaa....ta prva iskustva u tim stvarima ostaju u neizbrisivim uspomenama a poske svako gađanje uđe u rutinu , znaju se položaji i ruku i nogu i ko je gore a ko dole , .... :xq008:

gremlin

U Vrtiću Pionir mi je radila jedna bivša devojka