Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Vrtić Pionir

Započeo autentik, 05-10-2007, 21:10:31

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

government

Nisi valjda i ti  u vrtiću?

Black

Vidi , vidi , a ja se pito šta to šuška u mraku...ono još polaznika večernje škole... :xq004:

gremlin

Citat: government  10-03-2009, 22:13:57
Nisi valjda i ti  u vrtiću?

U dvorištu na klupi nekada davno :aq17: :aq22:

government

kuku lele, prebacuj ovu temu u sex i lepotice

Black

More , đavol je ovaj Gremlin....

gremlin

Modovi 1  2  3......će dobiti holesterol i trigliceride kada vide ovo  :xq005: :xq005: :xq005:

government

Pa jeste , ne ide da se to radi u vrtiću , ima i noge da ti iseku :xq005:

ribica

Citat: gremlin  10-03-2009, 22:11:53
U Vrtiću Pionir mi je radila jedna bivša devojka
Da li radi jos uvek?

ribica

Da li je bio neko na proslavi 8.marta u Eposu?

gremlin

Citat: ribica  11-03-2009, 06:08:56
Citat: gremlin  10-03-2009, 22:11:53
U Vrtiću Pionir mi je radila jedna bivša devojka
Da li radi jos uvek?

Ne znam, mislim da je otišla negde preko, to je bilo davno. :aq17: :aq22:

Fanta

Pa ja ne znam nikog da se bar jednom u životu nije ljubakao u parku vrtića  :aq22:

jagodica bobica

Da li moze neko da mi kaze nesto o strucnosti vaspitaca u nasim vrticima?

Fanta

Iskreno bobice, malo je kvalitetnih vaspitaca

jagodinka_

Meni samo i dalje nije jasno zasto vaspitacice ne vracaju kuci bolesnu decu, slinavu i onu decu koja kaslju, a ima i onih koji dovode prljavu decu pod izgovorom da im je to staro odelo jer  ionako se isprljaju u vrticu. Ok, ja razumem da ima rodielja koji jednostavno nemaju gde da ostave decu , da moraju da idu na posao, ali jbg, vaspitacice nisu medicinske sestre. A i sta sa onom decom koja zdrava dodju i pola dana provedu sa bolesnom decom? Ma, bespotrebno je o tome pricati, nista se tu ne moze promeniti.... stara tema bez resenja..

ivananeda

A sta mislis da li svi roditelji mogu da izadju sa posla da uzmu bolesno dete, ko da njima nije najteze. Na zalost nema svako resenje za tu situaciju.

jagodinka_

Slazem se da nema svako resenje za tu situaciju i da pretnja otkazom zbog cestog odsustvovanja sa posla stalno visi nad glavom. Ma,kao sto rekoh bespotrebno je pricati o tome, tu je svako u pravu, i oni koji nemaju gde decu kada se razbole i oni koji vode zdravu decu u vrtic. Za par dana u vrtic polazi moja unuka od godinu dana, a poslednje tri godine unuk mi je u Pioniru. Daleko sam vise od 1000 km od vrtica Pionir i prenosim samo ono sto cujem od cerke.

ivananeda

Kad bi vracali svu decu koja su slinava i koja kaslju ne bi bilo po 5 deteta u ggrupi.
Moja deca idu u Pionir, ja sam zadovoljna i cuvanjem i vaspitacicama , nki put im se iskreno divim kako postizu, kod moje cerke koja je predskolac je 36 deteta u grupi, a jos i ne spavaju deca , treba im dati i benificiran staz.

Svilena

.

BiljaM

Da li neko zna jesu li se delili novogodišnji paketići u vrtiću Leptirić, da li će ih uopšte biti? Mi bili bolesni ove nedelje, pa nismo išli u vrtić..Hvala:))