Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzej vostanih figura u Jagodini

Započeo Mac, 15-01-2008, 08:36:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mac

U Jagodini se otvara muzej vostanih figura 15.aprila

autentik

Citat: Mac  15-01-2008, 08:36:21
U Jagodini se otvara muzej vostanih figura 15.aprila

to je lepa vest !

Lazarica

Jel' to stvarno, ili je neki zez?

Lazarica

Stvarno - istina! Upravo sada sam videla snimak iz Jagodine, gde je Palma potvrdio ovu vest. Na pitanje novinara, on je odgovorio da sigurno neće biti i njegova figura. Nisam sigurna, pošto je munjevitom brzinom prikazano, ali mislim da sam videla voštanu figuru Cara Lazara. U svakom slučaju, nadam se da će Autentik da nas počasti sa par fotki, kada sve to bude izloženo.

autentik

Citat: Lazarica  15-01-2008, 16:51:26
Stvarno - istina! Upravo sada sam videla snimak iz Jagodine, gde je Palma potvrdio ovu vest. Na pitanje novinara, on je odgovorio da sigurno neće biti i njegova figura. Nisam sigurna, pošto je munjevitom brzinom prikazano, ali mislim da sam videla voštanu figuru Cara Lazara. U svakom slučaju, nadam se da će Autentik da nas počasti sa par fotki, kada sve to bude izloženo.

Naravno

a biće ako bog da i njihove zvanične prezentacije

Mac

I za one koji misle da ce to mnoooogo da nas kosta, nece nista, to je donacija!

Dalibor84

Чија донација?

Јел се зна где ће бити?

Mac

Donacija je od Vladimira Tomcica,

autentik

Nezvanično negde kod Aqua Parka i Zoo vrta

tako se priča

Mac

Bice negde u hali privremeno, dok se ne napravi zgrada za taj muzej.

opajdara

A zgrada verovatno nece takodje nista da kosta. Bice i to donacija, od PROINGA  :aq21: :aq21: :aq21: kao i AQUA PARK  :aq21: :aq21: :aq21: Ej, bruka, CECU da stave u Muzej vostanih figura, kakav kic, kakav prostakluk! Al' sta od primitivnog nesvrsenog osnovca punog kompleksa covek moze bolje i da ocekuje?

Loremo

Nije mi jasno koji je ona matrag pa da se stavi u muzej?  :aq25: Imidz klasicne prostitutke sa sve silikonima i rupama u nosu!!

Lakrdija!!! :aq16: Jagodina polako ali sigurno postaje dziberski GRAD! Na zalost! A i ja polako pocinjem da se stidim sto sam odatle.

autentik

Ivanka

Polako šta ste se zapalile! Nisu valjda toliko blesavi da stave Cecu pored cara Lazara.

Loremo

Citat: Ivanka  19-01-2008, 18:48:55
Polako šta ste se zapalile! Nisu valjda toliko blesavi da stave Cecu pored cara Lazara.
Koliko su blesavi moze da se procita na sojagodina.org pa kompletan tekst. :aq28:

opajdara

Nece Cecu ODMAH pored Cara Lazara, razdvojice ih neki metar  :aq21: :aq21: :aq21: Autentik, zasto si mi obrisao recenicu u kojoj pisem da ce zgradu da muzej verovatno da pokloni gradu PROING kao i AQUA PARK sto je?

Loremo

Citat: opajdara  19-01-2008, 22:12:07
Nece Cecu ODMAH pored Cara Lazara, razdvojice ih neki metar  :aq21: :aq21: :aq21: Autentik, zasto si mi obrisao recenicu u kojoj pisem da ce zgradu da muzej verovatno da pokloni gradu PROING kao i AQUA PARK sto je?
Samo je na najsvezijim porukama izbrisano a na samoj temi mozes da vidis nase postove "ocrnjene" i opomenu.

Jbg, izvredjasmo "srpsku majku"!  :aq24:

vesna05

Meni se svidja,naravno mogao je biti bolji izbor licnosti,ali to je ono na sta niko ne mozeda utice

opajdara

Citat: Loremo  19-01-2008, 22:37:17
Citat: opajdara  19-01-2008, 22:12:07
Samo je na najsvezijim porukama izbrisano a na samoj temi mozes da vidis nase postove "ocrnjene" i opomenu.

Jbg, izvredjasmo "srpsku majku"!  :aq24:

Loremo, uz TAKVU majku radije bih bila siroce

Gogy

Evo sta kaze Palma u danasnjim novinama "Kurir"

PALMA PRAVI CECU OD VOSKA
Predsednik opštine Jagodina otvara u tom gradu Muzej voštanih figura, među kojima će dominirati folk pevačica Svetlana Ražnatović. Životna želja jagodinskog gradonačelnika da napravi i Diznilend

BEOGRAD - Srbija će uskoro moći da se pohvali muzejom voštanih figura, a u perspektivi i "Diznilendom". Naime, predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma je nedavno bio u poseti Parizu, gde je video muzej voštanih figura "Madam Tiso", kao i "Diznilend", kako bi izvideo mogućnost da se i u njegovom gradu nađu dve slične atrakcije.

- Bio sam i video, i 15. aprila ove godine u Jagodini će biti otvoren muzej sa 39 voštanih figura, koje smo, inače, dobili besplatno. Neću da odajem koje su figure u pitanju, jer će to biti iznenađenje za otvaranje - objašnjava Marković za Kurir i otkriva samo da će se među njima od srpskih poznatih ličnosti naći, pre svih, folk pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović, ali i ostali koji su, kako kaže, zaslužni za dobrobit Srbije.

:aq19: E sad kad bi mi neko rekao: koju zaslugu ima Ceca za dobrobit Srbije?
:aq15: Ko placa za tu njenu figuru da se napravi?

Ako bas hoce da prave pevace od voska zasto to ne bi bila bas prava ikona narodne muzike kao Lepa Lukic i njoj slicne pevacice ili Saban Saulic "car narodnjaka" i njemu slicni?
Imam jos 1000 pitanja u vezi ove teme ali neka otom potom....