Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Muzej vostanih figura u Jagodini

Započeo Mac, 15-01-2008, 08:36:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

svajcarac

BRAVO REKSYS :xq004:
PETICIJA ZA JOVANCU I PIVARCA (tj.CICU) u muzej.
ONI SU NAS ZASTITNI ZNAK  :xq011:

Ivanka

Citat: svajcarac  03-12-2008, 13:54:11
BRAVO REKSYS :xq004:
PETICIJA ZA JOVANCU I PIVARCA (tj.CICU) u muzej.
ONI SU NAS ZASTITNI ZNAK  :xq011:

Ja sam isto ZA, a i uštedeli bi na silikonu, pardon, vosku.

reksys

Da Čiča je one and only! Kad sam bio u Novom mestu u Slo,video sam koliko ljudi drze do te pa nazovimo to lokalne kulture. Tipa jedan poznati poslasticar,kao kod nas Pelivan, ima memorial plocu na kuci gde je bio njegov lokal. A bili i neki japanci koji slikali ko ludi. A na Otočecu mi Srbi se umesi sa nekim Italijanima i Francuzima koji su imali prezentaciju njihovog vina i hleba,bilo nam mnogo lepo Cvicek(njihovo vino) mnogoo dobro ide kad je dzabe heheheheh.Mada nas slovenacki vodič otkucao pa smo morali da se izgubilo svetlosnom brzinom... Ali je bilo lepo, ja se tada ozenih na Otočcu, ali na kratko ,heheheh.

government

Mi smo Srbi bas praktican narod, evo mozemo od obicnih ljudi da stavimo Ratka sodadziju kao autenticni Jag. brend.I to sto je najvaznije bez nekakve posebne prerade, prirodno uvosten.bez aditiva i konzervansa.Nema nista da nas kosta. Boze i Ratkova familijo oprastajte na huljenju, malo sam se zajebavo.

dopadate mi se

У току припрема за велику Апокалипсу која ће започети великим концертом у Пекингу,ова самохрана мајка је на себе скренула пажњу својом борбом за уништење законом заштићених медведа у Македонији.Према тамошњим изворима,неименовани ратар који је користио алијас Зоран Киселоски, је успео научно да докаже да цецина музика негативно утиче на понашање медведа који одбијају да једу у њеном присуству. :xq004:
DAK Nisam znala da je ta prica sa medvedom iz Makedonije stigla i u Srbiji :xq005:
Kod nas su medvedi zasticeni zakonom, a taj je meda pojeo sav med medaru i covek nije mogao da ubije mecku pa je tuzio drzavu za napravljenu stetu i dobio covek spor I DOBIO VELIKE PARE.

Svilena

kakve fotkice?
             postavi ih

nesa_skazi

kad stizu tose,ceca, i jos vazdan neki??jel znate?

nesa_skazi

ma nisu oni normalni!pre svega nisu normalni sto muzej smastali onde gde je jeste,a sto se figura tice takodje nisu normalni ali delimicno....

Svilena

pe-tar

Divac je dosta ,,potrevljen" a ostali manje - više (više manje). Moj predlog je, pored legende Ratka Sodadžije, Kosta Semenkar!

z.s.

Citat: pe-tar  29-09-2009, 20:05:02
                            Divac je dosta ,,potrevljen" a ostali manje - više (više manje). Moj predlog je, pored legende Ratka Sodadžije, Kosta Semenkar!
Potrefljeni su al za malo ........................................

Britni je desno a voštana levo   :aq15:
To tako treba da izgleda , a ne da od Divca deca dobijaju noćne more.  

Dak

Slazem se.Covek bi trebalo da tuzi muzej! Pogle' na sta lici!!!

Svilena

:xq003: au! stvarno nocna mora za decu!

Luna

:xq005: A ko je ovo trebao da ispadne?

Dak

Luna

sta mislite koliko ce im voska teebati za palmu  :xq005:Abice i toga,sigurno i nazalost!