Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

OPSTA BOLNICA U JAGODINI MEDJU DESET NAJBOLJIH U SRBIJI

Započeo jelena.st, 27-05-2008, 01:25:10

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jelena.st

Na rang-listi Ministarstva zdravlja najboljih opštih bolnica u Srbiji paraćinska je na prvom mestu, jagodinska na drugom, a ćuprijska na četvrtom. Direktori tih bolnica rezultate kvaliteta pruženih usluga pacijentima obrazlažu činjenicom da su ulaganja od nekoliko miliona evra iz programa Evropske banke za hitnu rekonstrukciju zdravstvenih ustanova, doprinela podizanju zdravstvene zaštite na viši nivo.

Dak

Bas mi je drago za tu informaciju.Ali ako smo mi drugi,kakvi li su ostali Sunce mu poljubim?!

bebironac

Mnogo jos ima da se radi na poboljsanju zdravstene usluge pacijenata....najpre treba poceti od nabavke mnogih dijagnostickih aparata,jer nismo ni svesni toga koliko nasa bolnica placa beogradskoj te usluge....sramota je to da jos uvek nemamo skener i magnetnu rezonancu a da ne pricam o ostalim stvarima....a najpre treba obezbediti decije odeljenje...

Mac

Treba tu jos mnogo sto sta, ali sta ces, tu se drzava pita, jer oni sve to placaju.

Dak

Jeste da bolnica nije pod Palminom upravom,ali se nalazi u Jagodini.Ako Palma i ekipa udju u koaliciju sa demokratama,eto nama napretka i u bolnici sto se tice aparata itd.Garant!

autentik

uskoro i njihova prezentacija  -  umaju dosta novih aparata

snajka

Je l' ovo neko zezanje? Jagodinska bolnica je srednjevekovni brlog pun korumpiranih kasapa (citaj: doktori) i buba-svaba. Zezate se, a? ;O)

bebironac

je li snajka,da li si uhvatila neku buba svabu??? Niko se ne zeza to je zvanicna informacija...

jelena.st

autentik

jelena.st

Autentik,otegao si nesto sa tom opstom bolnicom!

autentik

e jesam, ne mogu da stignem, ali ima sve podatke i treba da krenem da radim uskoro i to ....

Dak

Fizikalnu posebno da mi uslikas,narocito dragi mi kolegijum!!!

jagodinka_

uslikaj `leba ti onu supu gde je rengen i onu rupu gde moras da se pripremis da bi otisao na snimanje. ljubaznost je na nuli, pocevsi od sestara...

Dak

government

Dak

Mozda,ali nisu sve takve.Za neke od nas (na mom odeljenju) su cesto govorili da smo ljubazni,a neki cak-i da smo najljubazniji!

E sad,moguce je da tad nismo imali veliku guzvu,pa smo imali vise strpljenja...

government

Luna

kad je ona u prvih 10,kakve li su tek 12-ta,17-ta?

svaka cast,bila sam letos tamo u posetu,tesko onom ko mora.
ko i svuda.

Dak

Ma da,tesko onom koga muka snadje da mora kod lekara ili da lezi u bolnici.

Ja,sto sam radio tamo,imao sam muke sa lekarima,a kad je cale trebalo da se operise

u Kragujevcu-dao sam kintu,a da je lekar vec znao da sam zdravstveni radnik i bio sam

u uniformi,jer smo dosli sanitetom.

Svaka cast sestrama na neurologiji u Kragujevcu!Uzasno ljubazne,stvarno...