Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gde i kako naći smeštaj u Jagodini, ima li hotela, motela??

Započeo jagodinka11, 25-06-2008, 23:14:45

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

jagodinka11

Da li bi neko bio ljubazan i posredovao mi informaciju o mogućem smeštaju u Jagodini.
Naime, ne zivim vec 15 godina u Jagodini, ovog leta dolazim sa prijateljima pa bih trebala info. o mogucem smestaju. Unapred hvala.i

autentik

Natassa

i ja cu da postavim to pitanje.. al recimo za Privatan smestaj  , da li to uopste postoji.. trebalo bi mi samo dva tri nocenja .. tek mozda vikend.. .. Da li neko zna nekog ko bi izdao sobu,  na tako kratko vreme.. il da mi preporuci nesto..  Unapred hvala

autentik

Natassa

izvini,,...meni taj sajt uopste nece da se otvori  :(

autentik

Natassa

da, otvorio je.. al.. ja sam na tom sajtu vec postavila svoj oglas.. i nista.. niko nista ne nudi.. ne javlja  :(

ipak
hvala

Fanta

Nikajlo

al nigde nikakav cenovnik, fotka, iskustvo ljudi koji su bili...
akde, malo, potrudite se!

Tavian

I mene interesuje, na odmor odlazim u BG jer tamo imamo stan ali moji su poreklom iz Jagodine pa bih volela nekom prilikom da dodjem u Jagodinu.

gremlin

Lesendro, bivši Epos, kažu svi da je sada extra sređeno :aq17: :aq22:

krimortus

gremlin

ribica

Mac

Fanta

neko

na vrh djurdjevog brda kad ides onim putem pored potoka i hoces da sidjes prema koloniji tu je najlepsi pogled na jagodinu!i to je najbolji restoran u gradu a tek leti basta kad krene mislim da retko koj grad ce moci da se pohvali takvim restoranom i pogledom!!!

STRANACH

neko

nista to ne radi fica je otiso u aut imao je dosta problema itd ali pored fice na onom vidikovcu bi trebao da bude restoran bolji nego ficin a mozda i smestaj!!