Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gde i kako naći smeštaj u Jagodini, ima li hotela, motela??

Započeo jagodinka11, 25-06-2008, 23:14:45

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

izeis

government

government

Mislimmmm švalerašu jedan , ima negde tema o smeštaju u Jagodini tamo su svi privatni pansioni i sl . pitaj autentika da ti da link ja ne mogu da se setim gde je .

autentik

izeis

ljudi bre,ja se ovde ne snalazim,necu preko agencije.....

government

cccccc i ti hoćeš da se švalerišeš a ne snalaziš se    :xq005:

tamo gde piše restorani i kafane sa smeštajem tamo imaš i sobe za te stvari koje tebe interesuju, ima i hotel Jagodina .

mogu i ja da ti izdam sobu , cijena sitnica 200 300 evrića   he he a i da ti nadjemo neku lepojku

izeis

Ivanka

izeis

'ocu privatan stan !!!!!!!!!!!! dajte ljudi bre,gori pod noge !!!!!

Luna

@gover
izdaj sobu, sa diskrecijom naravno....samo nama ne Forumu pricas,to niko i onako ne cita.....
Opremu imas nadam se!                   

@izeis
pa zar ti nemas stan,kucu....da vodis zensku,ili mozda hoces ispit na miru da spremas??? Bas mi te zao.

izeis

government

ja imam kamere po stanu jeste da ću da te posle ucenjujem ali šta ima veze ako gori pod nogama . Jel si interesent cena 400 evrića ?Cene rastu , skupoća ......

Ivanka

Gover, dupla zarada. Prvo njega ucenjuješ a posle prodaš ženi snimak.

Luna

Citat: izeis  11-01-2010, 14:43:19
imam sve,ja sam srecan covek- zena
Ma gde,u to posle ove potere za sobom "sa diskrecijom" ne sumnja niko,taman posla .

@gover
da ti dobacim jednu infra-crvenu za slucaj da bude ugaseno svetlo? :aq08:

krimortus

isplati se otvoriti jedan Hostel za ovaj gresan narod :)

Luna

Ej,sad se setih ima u paracinu kraj autobuske neki hotelcic za te svrhe!
Ali covek nece hotel...
Citat: izeis  11-01-2010, 11:20:38
ma,bre ocu privatan smestaj !!!! :aq04:

Lako je njemu kad ima sve i srecan je pa moze da bira! :aq21:

government

ma nisam ja mislio stvarno da ga ucenjujem nego da gledamo mi ovde na forumu taj filmić , ne bi to išlo dalje , samo tu na internetu ! he he  i možda na mob tel ali dalje ne !

Prijatelju ako ti je žena karakondžula onda kreši redom a ako ta damica za zabavu  ima decu da znaš da j...š njih a ne nju !

Luna

Citat: government  11-01-2010, 23:48:21
ma nisam ja mislio stvarno da ga ucenjujem nego da gledamo mi ovde na forumu taj filmić , ne bi to išlo dalje , samo tu na internetu ! he he  i možda na mob tel ali dalje ne !
Pa da ti onda dobacim infra-crvenu? :aq15:
Kakva bre karakondzula,ne gresi dusu,covek je srecan!!!
Muskarci varaju obicno zene koje se bolje od njih da bi lecili komplekse!!! :xq008: