Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Đurđevo Brdo - Seča Stabala

Započeo autentik, 12-12-2008, 10:46:02

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Ja ne razumem, možda mi vi pojasnite

zašto su zdrava drveća posečena i to preko 50 stabala na Đurđevom brdu

kome to smetalo nije mi jasno, i zašto im smetalo

neko

neznam ajde da lupim posto su klimatske promene ocigledne a predsednik nam se zove palma mozda ce tu da se zasade neke tropske biljke palme na primer sto bih ja licno i voleo!!

vesna05

Stvarno svasta...verovatno ce da prave nesto...

Ivanka

Možda je Palma rešio da zabetonira Djurdjevo brdo. Meni stabla izgledaju zdrava i ne vidim objektivnog razloga za seču. :xq010: :aq12: :xq002:

reksys

Nije mi jasno zasto su posekli drvece. Mozda ce stvarno nesto tu da prave ili da postave biste zasluznih gradjana Jagodine.
Neko bi im dobro platio...

krimortus

uzas....stvarno stravican prizor...

vesna05

Sawovsky

Ladno su posekli drva na Djurdjevom?Pa koliko glupo morash da budesh?

I samo se nadam da netje da im padne na pamet da i u onom parku izmedju stadiona i teniskih terena(shto su ga ogradili) krenu da prave neshto!

reksys

Ma nemislis valjda da su ga ogradili da bi ga sacuvali. Jel znas koliko vredi to tu zemljiste.... Naravno da ce da prave tu nesto.

neko

glupo pitanje pa naravno da ce tu nesto da se izgradi i treba tu nesto da se izgradi ali na djurdjevom ja sam licno za menjanje u neke egzoticnije biljke!!

Ivanka

reksys

Ma sto se nekih tice tu ce da niknu i kaktusi...
Mi smo stvarno zemlja stvorena da se ispredaju vicevi...

Sawovsky

Citat: neko  14-12-2008, 21:09:58
glupo pitanje pa naravno da ce tu nesto da se izgradi i treba tu nesto da se izgradi ali na djurdjevom ja sam licno za menjanje u neke egzoticnije biljke!!

E stvarno sad vec imam utisak da namerno kontrirash chisto fore radi.

Pa jel si normalalan ti, onde ne da treba da bude parkic,nego mesto jadno prosto moli da bude jedan uredan i lepo sredjen park,shta je bre sa tobom choveche?!
Pa ako ih budu posekli, da bog da im se srushilo sve shto budu napravili!

Ako se poseche svo ovo drvece pored teniskih terena umesto da naprave lep park,onda nash grad vodi grupa ortodoxnih debila koji nemaju dojam o zivotu,a kamoli o uredjenju grada.

z.s.

@ Sawovski "Ako se poseche svo ovo drvece pored teniskih terena umesto da naprave lep park,onda nash grad vodi grupa ortodoxnih debila koji nemaju dojam o zivotu,a kamoli o uredjenju grada."

Vodi brate ,vodi   :xq003:

zixmix

Mislim da bi mi trebalo da napišeme jednu peticiju našem dragom predsedniku opštine Draganu Markoviću PALMI :aq18: da nam poseče sva stabla na teritoriji našeg a ne njegovog grada i da od tako nastalih površina da nazovi investitorima i da nam oni naprave raznorazne "lep i šarene" zgrade! Toga nema u Končarevu ali bi to u Jagodini bilo vrlo lepo i atraktivno pa bi privuklo turiste iz raznoraznih krajeva naše lepe zemlje pa bi se od njihovih para koje oni ostave kod nas punio opštinskih budžet a taj novac bi presednik podelio običnoj raji i svi bi bili srećni i veseli. Zato mislim da damo "po dršku" našem dragom predsedniku :aq19: 

reksys

A da posaljemo Autentika u gradsko zelenilo da se raspita o cemu se tu radi?
A ako mu se slucajno desi da mu padne stablo na glavu.... Mozda to i nije dobra ideja!

Sawovsky

reksys

STRANACH

Drvece je bilo zarazeno,bolesno neizlecivom bolescu pa su mu "skratili" muke..................... :aq18:
.............Ko sad sme da kaze da niko ne brine o drvecu i gradu...................................

Svilena

.