Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

GRAĐANSKI, zašto te svi putevi u ovom gradu vode tamo, a ti si u BK?

Započeo gremlin, 08-01-2009, 08:18:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

Citat: Tony Clifton  28-07-2009, 08:18:52
Citat: malimare  28-07-2009, 08:00:48
a koje su to ostale teske rupe u jagodini?

Pa npr. DNK :-D

aaaa sorry...ali dnk-a se vise ne moze prepoznati....to je sad osvezeno mesto (sa skupljim picem naravno - ide jedno uz drugo)...i zove se Boombar ... i wkndom je prepun i slusa se super muzika...

i nema kojekakvih nus produkata po mracnim uglovima ovog mesta :)

a sto se tice Djanskog evo banuo sam s drustvom u ponedeljak u 23h kad po Jagodini nema zive duse ...a tamo pici Saban Bajramovic i pici stoni fudbal :) jednostavno kad nemas gde uvek mozes da se oslonis na Djanski

nesa_skazi_acelera

da.jedini ''kafic'' u jagodini koji se vodi kao privatni objekat ,a radi vec godinama i nko ga ne dira.on i dalje  radi sve dok poslednji covek ne izadje iz njega ,a palma mu ne moze nista:):)nervira me to sto se u poslednje 2 godine okupljaju fenseri u djanski...budu u apis,koloseum,pub i onda dodju u  gradjanski!da nema fensera i da je malo veci bilo bi pravo bunt mesto.

krimortus

i ne treba niko da ga dira...

njega bih stavio u onu temu brand Jagodine...

ne brini se ... fenseri mnogo brzo napuste lokal ...ne mogu oni mnogo da izdrze taj underground...veruj mi

pentax

Znate li da je to mesto sa najdužom tradicijom kafića u gradu? Ako ne znate pitajte Acu Pevaljku, ukoliko on još izlazi tamo!

nesa_skazi_acelera

jeste mesto koje najduze traje u jagodini!mislim da postoji od 1994te ili tako nesto.mozda sam malo omanuo ali mislim da sam blizu...

pentax

Ma mnogo si omanuo! Ja sam tih godina držao Fenix na tom mestu. Prvi kafić koji je bio ujedno i prvi kafić u gradu, zvao se "Joker" i otvoren je desatak godina ranije. Oni koji to bolje znaju od mene imaju preko pedesat godina.

nesa_skazi_acelera

gradjanski je otvoren sigurno krajem 20tog stoleca:)tacnije sigurno pre 2000dite godine!znam da poprilicno dosta postoji.
p.s a ona rokoteka super nova?sta je sa njom?kada je ona otvorena?

pentax

krimortus

pitaj Zorana Celu sto drzi teretanu :D on me davio tim pricama o Supernovi

nesa_skazi_acelera