Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novi most u Jagodini

Započeo vesna05, 05-02-2009, 18:14:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

vesna05

Da li neko zna o kakvom je mostu rec i gde ce se nalaziti?

Black

Nisam čuo ni o kakvom novom mostu u Jagodini. Gde si ti to čula?

vesna05

Pise na ovom novom sajtu, Palma i Mrkonjic se vec dogovorili ali ne pise jasno gde ce biti

autentik

autentik

A pa ovo je most kod NAVIPA

tu i ima mesta da budenapravljen most za kola

vesna05

I ja sam prepoznala kasnije....bitno mi je da nije u pitanju bio zuti mostic

Black

Ja pamtim kada je tu bio drveni most za vozila. To je bilo negde tamo početkom 70-tih , ako se ne varam. (tada sam bio mali pa se ne sećam najbolje). Inaće , taj most je već trebao da bude napravljen , sećam se one bulumente sa sve Zoricom Brunclik na čelu , tamo negde krajem 90-tih , kada je pompezno iskopana jedna rupčaga i tako ,, otvoreni radovi na izgradnji mosta,, . U tu rupčagu su kasnije padali i trezni i pripiti građani Jagodine a most nikada nije ni započet....

government

Uopšte se ne sećam drvenog mosta, mada je sa obe strane dvosmerna ulica

Fanta

Kako sam cula, Palmi je glavni motiv za izgradnju tog mosta to sto ce se skratiti put za Kragujevac za 1500 metara  :xq005: :xq005: :xq005:

government

Da neće da ga pravi Sužućko Majurac, legenda Nato bombardovanja?
:" Ova moust ce izgradimo za tri sata.....

gremlin

Mislim da je taj most kod Navipa značajan za rasterećenje saobraćaja, koji je koncentrisan na Kameni most, pričao sam o tome i sa drugom koji je inženjer saobraćaja i kaže da će biti dobro, zato što nećeš morati da se zavlačiš u centar, ako treba da pređeš Belicu. :aq17: :aq22:

neko

pa ni sad nemoras da se zavlacis u centar da pedjes belicu ides ili pored starackog doma ili pored apisa jedino ako neko krene iz rakitovo u trnavu njemu taj most skarcuje 1 km put i nemora kroz centar!
mada se slazem da je kameni most stvarno pun vozila i da su vecito tamo guzve ali nevidim bas da ce mnogo strogi centar da se rastereti mada nemam nista protiv bice lep most!!

gremlin

Pa zato sam i napisao ovo Kameni most pripada centru, prišo mu iz glavne prišo mu iz Braće Dirak sve jedno, preopterećen je. Eto vidiš i ja i ti se složismo oko nečega.

government

Ma kamenom mostu je najbolje kad ne dodje saobracajac,jer kad je tu guzva je tri puta veca

Svilena

.

Sawovsky

Ja znam da je mali kameni most izmadjeu Tabana i Belichke Ulice(onaj shto gleda ka Ruskom Direktno) trebao da bude auto-most,a belichka ulica je trebalo da se prostire skroz do Kneza Lazara,no naravno od tih planova nema nishta vishe.

vesna05

Joj Svilena i meni,uskoro treba da se preselim u tu ulicu.

posmatrac

Najzgodnije mesto za novi most na Belici je kod Navipa (kod opstine).

Tako bi Romi mogli najkracim putem da dolaze kod gradonacelnika.

Svilena

.