Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novi most u Jagodini

Započeo vesna05, 05-02-2009, 18:14:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

@svajcarac

potpuno si u pravu...nazalost!!!
Nije vaaljda da ce kroz ovu "rupicu" da se provlace i Auti?
Nisam Jagodinka i neznam kakva je okolina,ali sam zinula kad sam videla ovu SOJENICU /most!!!
Od ovog "Skadra na Bojani" nece biti nista: -ni most,ni prodavnice,ni prolaz...... :xq010:

Luna

A hoce li i sprat da dizu?

nesa_skazi

Citat: Luna  16-11-2009, 21:56:13
@svajcarac

potpuno si u pravu...nazalost!!!
Nije vaaljda da ce kroz ovu "rupicu" da se provlace i Auti?
Nisam Jagodinka i neznam kakva je okolina,ali sam zinula kad sam videla ovu SOJENICU /most!!!
Od ovog "Skadra na Bojani" nece biti nista: -ni most,ni prodavnice,ni prolaz...... :xq010:

U bre luna,ti bre kao da si iz sumu izasla:):)
koja bre crna kola da se provlace ?to je pesacki most ,a ujedno i kao neki mini trzni centar sa lokalima!!!slika jasno govori!ne znam sta nije jasno?

government

Nisu bitni bolesni nego PARE PARE PARE PARE  a i kad su to bili bitni bolesnici.Ranije je tu bila neka skalamerija od mosta koju su sklonili kad je neki auto upao u reku .
Najbolje je bilo da su napravili i za automobile ali kad već nisu bar će pacijenti da se sklone kad pada kiša .

Luna

Citat: government  16-11-2009, 23:59:30
..... ali kad već nisu bar će pacijenti da se sklone kad pada kiša .
Hhaaaaa,ako je zbog toga,jevtinije je bilo da su namestili par velikih suncobrana,impregniranih, ili jedan sator. !

svajcarac

Sad smo po mostovima jos poznatiji....
Bez komentara na film i scenu gde ribolovac preskace ogradu da bi auto prosao.... :aq27:
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/313981/Vise%C4%87i+most+veza+sa+svetom.html

Svilena

.

Luna

Ovaj  teren je zreo za dobru,staru skelu!!!  :aq18:
Eh,ne moze sve,i pare Eri da razveseljava narod za N.Godinu,i zirafa....i most..... :xq006:

A ko da je onaj na izlazu iz Cuprije mnogo bolji,uvek se prekrstim kad treba da predjem preko njega?!

pe-tar

Pošto mi je žena iz Vojske danas smo opet bili u poseti tazbini i prešli 2 puta preko tog mosta. Ništa strašno, čovek se na sve navikne!

svajcarac

Sta je sa mostom kod Navipa. Kako "idu radovi"?

gavran82

Данас сам видео да асфалтирају прилаз оном здању што се зове мост код болнице.

Кад је планиран завршетак?

autentik

kažu da će uskoro da ga otvore....

Svilena

.

krimortus

Svilena

.

krimortus

mogu samo da gledam vesti da mi obLJasne zasto nisam imao vodu... i 'de ima cvarci i kavurma...

a most cu licno-i-personalno da obidjem veceras... :)

Svilena

.

krimortus

mmmmmdah...

cudo arhitekture XXI veka :))))

Svilena

.

MIK