Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novi most u Jagodini

Započeo vesna05, 05-02-2009, 18:14:47

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

.

government

Ovaj most ne izgleda drveno, kao da mu je ograda zidana

Svilena

.

Svilena

.

vesna05

Kako mislis nema mosta?Sklonili su ceo most kod bolnice???

Svilena

.

autentik

video sam malo pre, ali nisam slikao, sutra ce da bude i slika

Svilena

.

Dak

Jaoooooooo Klintone,majku li ti!!!

government

Ovo je posao za Sužućka i Majursku ekipu    :xq008:
Ova moust, mi smo izgradili za dva sata!jer tako smo u mogućnosti    :xq005:

Svilena

.

government

Klinton nije išo u vojsku i nije ga žao

zixmix

Kažu da će na njegovo mesto da dođe most od 22m širine, sa 27 lokala, ukupne poslovne površine od 800m2. Imaće dve pešačke staze i na sredini mosta na vrhu biće galerija kafe ili tako nešto!!! LUDILO. Rok do nove godine.

Svilena

.

Alkar

Citat: zixmix  02-05-2009, 23:37:06
Kažu da će na njegovo mesto da dođe most od 22m širine, sa 27 lokala, ukupne poslovne površine od 800m2. Imaće dve pešačke staze i na sredini mosta na vrhu biće galerija kafe ili tako nešto!!! LUDILO. Rok do nove godine.

nista lepse nego kad dan pocnem omehom. Hvala

bogdan

epa da  i mi imamo nekakvu poluoriginalnu gradjevinu.kave lepe mostove ima Kragujevac i jos neki gradovi pa sto da mi zaostajemo za njima.

Mac

E i to cudo hocu da vidim. Oni rekli i da ce onaj most kod navipa da bude gotov do sredine maja a jos ga nisu ni poceli.

bogdan

mogli bi malo da se uhvate za lopatu pa ce biti gotovi mostovi,nece iz fotelje da se naprave.

Fanta

Citat: Mac  03-05-2009, 08:16:05
E i to cudo hocu da vidim. Oni rekli i da ce onaj most kod navipa da bude gotov do sredine maja a jos ga nisu ni poceli.

kako breeee?  :aq14: Most gotov, samo se jos uvek slabo vidi  :aq24:

bogdan

jos je u stanju kamena temeljca morace da isklija u most,treba mu samo par stotina godina.