Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novi Srpski pasoshi

Započeo Alkar, 25-03-2009, 10:04:34

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Alkar

Влада за продужење старих пасоша

На данашњој седници Влада Србије усвојила Предлог закона о изменама и допунама Закона о путним исправама, којим се рок важења старих пасоша продужава до 31. децембра 2010. године.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Србија/198531

Luna

Produzavace oni to sve dok ih iz Evrope ne daju neki odredjeni rok.
Sta su i kada ispostovali do sada?

Dak

Citat: Luna  28-09-2009, 06:58:34
:xq003: jaoooooo ja zaboravila da prenesem vizu iz starog u novi pasos....

Zar si ti jos uvek na viznom rezimu, zar nemas drzavljanstvo?!

Luna

Ja drzavljanstvo nemam,nije mi potrebno! Deca imaju.
Tesko mi je da se odreknem svog drzavljanstva bez preke potrebe.
Imam neogranicenu vizu sa posebnim pravima,znaci samo bez prava glasanja,koja je zauvek,ali moram kad izvadim novi pasos da je prebacim u njega.

Alkar

Pocelo izdavanje pasosa u Australiji
Neverovatno ali istinito  :aq29:

Luna

Eeee,pa cestitke  :xq011:
Samo znas li koliko trebas cekati?
Koliko ti je daleko konzulat?

Alkar

Mislim da se ceka oko 3 meseca
Naravno da traze izvod iz maticne knjige i uverenje o drzavljanstvu (ne starije od 6 meseci  :xq003:)
Ja zivim u Kamberi na oko 3 km od ambasade  :aq21:

Luna

A dok dodjes na red,papiri ce ti ostariti ,prodje 6 meseci  :aq21:

Pa tebi je blize ambasada nego meni,a nadam se i da su uslovi za stranke covecanski,ne kao kod nas,sopce sa par stolica u suturenu,cekanje pred otvaranje na ulici...bez WC-a ili makar automata za vodu!
A o jednoj babi koja je prezivela sve ambasadore i samo sto ne grize,da ne pricam!

Bas sam pozitivna  :aq21:

Alkar

Citat: Luna  14-12-2009, 19:31:17
Pa tebi je blize ambasada nego meni
Pa ova ovde mi je bliza  :aq21:

Luna

Eeene...kako se ja preracunah  :aq21:

Alkar

ČEKAJUĆI U REDU ZA NOVA DOKUMENTA
Policija nas i dalje maltretira

Petar Blečić    | 14. 03. 2010. - 00:02h | Foto: N. Kostić    | Komentara: 0
Danas, skoro dve godine od kako je počela zamena starih dokumenata, građani i dalje gube sate i dane čekajući u redovima ispred policijskih stanica, na svoju i štetu države! U to se lično uverio i novinar ,,Blica nedelje" koji je prošle sedmice za izvršenje ove zakonske obaveze potrošio ukupno sedam i po sati, od čega je polovinu proveo na mećavi ispred čukaričkog OOUP-a, sa sapatnicima među kojima je bilo i starijih ljudi.

Blic

https://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/180713/Policija-nas-i-dalje-maltretira

Jbte  :xq069: pa banana drzava 100%
Ustvari nije ni drzava vec samo babana

MASIRAM GASTARBAJTERKE

I to se čeka nekoliko meseci da bi ti ga izdali. Znači procedura je komplikovana u p.m !

srki035

Ovako se u Jagodini ceka da bi se predala dokumenta za novi pasos.Postoji spisak,na kome se upisete i svako jutro u 7 h je prozivka,ko se ne odazove automatski se brise sa spiska.I tako narednih desetak dana mozda i vise dok ne dodjete na red.Postoji i ubrzana procedura,grupa dobro organizovanih Roma tu je svakog dana,uzimaju brojeve i prodaju ih za 1000 din ili 10 evra,kako ko ima.Velika tuga u zemlji Srbiji!!!!!

srki035

Kako se ovde stavljaju slike

srki035

Evo nasih namucenih sugradjana[/url][/img]

srki035

srki035

krimortus

ajd samo neko malo blizeee da objasni proceduru...koncizno dakle sta u koliko da dodjem ujutru ispred supa i sta dalje cekam neki broj ne razumem?!

srki035

Postoji spisak,ujutru pre 7h dodjes ispred supa i upises se na spisak,svakog jutra prozivaju u 7h ako nisi tu brisu te sa spiska.Kada dodje tvoj red,udjes unutra i na salteru gde se podizu pasosi dobijes papir na kome je broj kabine i vreme u koliko sati toga dana trebas da se pojavis sa svom dokumentacijom,udjes unutra slikaju te predas i dodjes za 15-20 dana po pasos.

srki035

Ma ne to je bilo pre nove godine,ja sam cekao od 21-8h,ali tada su se dobijali brojevi za predaju istog dana.Na ovom spisku u ponedeljak je bilo oko 120 ljudi,a stigli su do 50-nekog da preda tog dana.Mozes doci i upisati se u pola 7-7h,ne mora ranije,ali kao sto rekoh moras se pojavljivati svakog dana u 7 na prozivci,ako ne brisu te.Ili kupiti broj kod Roma i predati istog dana.