Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Beskucnici u Jagodini

Započeo Svilena, 30-03-2009, 17:40:04

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svilena

.

vesna05

Vidjala sam ga ranije svakog dana na raskrsnici kod studentskog doma i na onoj livadici na pocetku Ruskog.Cula sam da prica sam sa sobom ali mi fizicki nije delovao kao dugogodisnji beskucnik,obrijan je,nije se mnogo osecao,odelo mu nije bilo prljavo i pocepano.
Uglavnom sam se sklanjala jer nisam htela da rizikujem da pokusa da mi udari psa ili nesto slicno a da ga ovaj posle napadne.

Svilena

.

vesna05

Videla sam ga skoro opet na Ruskom,rastegao je neko cebe i dremao,kofer je i dalje tu

gagajf

Drago mi je da je iko pokrenuo ovu temu!Ovaj slucaj je zaista zalostan u vise aspekata.Covek je ocigledno bolestan,ima problem,ali pravi problem i drugima.Ono sto je neshvatljivo je da ispada je nemoguce resiti taj problem.Koliko znam i policija je dolazila,ali doticni je neunistiv i potencijalno VRLO
opasan!Svi smo pod tenzijom i lako je puci.Kako li je tek njemu i sta se od njega moze ocekivati?Nije ni malo bezbedno prolaziti pored njega.Pridruzu
jem se pitanju--Da li iko zna ko je on?Kako resiti ovaj problem?Necemo valjda cekati da se nesto dogodi,pa da konstatujemo da smo to mogli naslutiti?

Fanta

Ovakvi slučajevi nisu nadležnost MUP-a sve dokle ne načine konkretan prekršaj, već je nadležnost Centra za socijalni rad. No, ne verujem da CZR nije obavešten o ovom slučaju, samo ne razumem zašto nije zbrinut u nekoj od ustanova.

government

Zato  što ih je baš briga!
Ovaj ukoliko ubije nekog , ne odgovara jer nije  normalan. Ukoliko se ti braniš pa ga ubiješ , onda odgovaraš i veovatno ideš u zatvor.
Znam da je jurio jednog da ga zakolje urlajući , druge je gađao nekim cevima. Uglavnom psuje nekog  samo njemu vidljivog  i to " kosku, mrtvu majku, klanje , mrtve i sl" Izbegavajte ga obavezno!Bivši radnik štamparije ,  ostalo je tužna priča.

Svilena

.

gagajf

Pre nekoliko dana je mladic,leceni sizofrenicar,u Splitu izvadio dete iz kolica koja je gurala majka(tu je bio i detetov ujak),bacio ga na beton,sutirao,
a pre toga cepao stvari na sebi,sutnuo drugom detetu bicikl...Bebica je u bolnici i bore se za njen zivot!

Svilena

.

jelena.st

E ovaj se toliko drao na mene pre neki dan.....

Dak

Citat: jelena.st  29-04-2009, 20:41:40
E ovaj se toliko drao na mene pre neki dan.....

Dobro da te nije odrao :aq21:

jelena.st

Dobro bre,umesto da mi se obradujes ti me....

bebironac

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dak

E pa obradovao sam se majke mi... :aq26:

Mala sala...budi cesce tu zeno :xq008:

government

Jelo beži od tog čoveka , i ne obraćaj mu  se .Da znaš ako te  povredi ili ne daj Bože nešto gore taj ne odgovara

bebironac

jelu da povredi,hahahahahaha nema sanse,kad jela poludi bolje on da bezi

government

Bebo ovo  više nije zajebancija , vro je lud shvatite ozbiljno.
Dej si bre Bebironac , kako je to biti majka?

bebironac

ne znam jos uvek,oktobra cu saznati,a divno je biti u drugom stanju

Dak

Citat: government  29-04-2009, 22:18:40
vro je lud shvatite ozbiljno.

Vidis,bebironac i jelena.st me,igrom slucaja,poznaju mnogo vise i duze od tebe.Treba druge da upozoravas,
njih ne...
I mislim da si duzan objasnjenje...