Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Koji servis odabrati: Auto kuca Francuz ili servis Mica...?

Započeo sky82, 31-07-2009, 16:13:42

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

sky82

Imam problem sa autom pa sam cuo od drugara da u Jagodini postoji dobar servis Francuskih vozila e sada jedni mi kazu kod Francuza da idem a drugi mi savetuju srvis Mica na izlazu sa autoputa,sta vi kazete kome da se obratim...?
pozz

pe-tar

Idi kod Francuza i traži majstora Duleta (izbeglica iz Hrvatske, živi u Trnavi). Precizam, savestan i odgovoran. Nećeš se pokajati!

Pop Milan

Izmedju ova dva bi odabrao francuza u Trnavi ali sa cenama su papreni oba n.pr. veliki servis za lagunu 1.9dizel  2004 god. u oba servisa              52-53000din sve to kod Zlatka (bivseg radnika ,,francuza'')u Kragujevcu 34000 din .tel O62/387-329.(Zlatko).Ti moras da odaberes .

Didi

Ja kad sam uvodio gas za kucu tad su dvojica samo imali sertifikat....jedan se zvao Dragan lazov,a drugi Peda muvara............koga odabrati?

MIK

miroljub23

Bio sam kod Mice ali mogu vam reci da u Auto kuci Francuz rade dosta korektnije , cene nekih originalnih delova u ak Francuz su jeftinije nego cene neoriginalnih kod Mice .

mmauto