Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

najlepsa ulica u jagodini

Započeo malimare, 15-08-2009, 22:07:00

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

malimare

koja je po vama najlepsa ulica u gradu????

Svilena

Ulica Boška Đuričića

... pod uslovom da joj se vrati stari sjaj (imala je i ona nekad cveće i nije smelo da se parkira gde se kome ćefne) ...
ali ona nije interesantna više vladajućoj garnituri i ne spada u turističku atrakciju ovog grada.

Sawovsky

^^Ta ulcija je totalno neiskoriscena, a jedina je prava pesacka ulica u centru grada. Te kucice desno da su vlasinici pametni da tu otvore neke kafice sa basticama ili tako nesto slicno. Nekad je bilo jako kul kada je u podrumu one zute kuce bila pivnica, davalao je zivost prostoru...

malimare

Citat: bevana  16-08-2009, 11:59:22
Citat: malimare  15-08-2009, 22:07:00
koja je po vama najlepsa ulica u gradu????

pa moja :) a koja je tvoja ulica? meni se ulica boska djuricica jako svidja.

Ivanka

reksys

Nemogu da se setim ni jedne ulice koja bi mogla da bude najlepsa u Jagodini...
Nažalost...

reksys

Citat: bevana  17-08-2009, 12:31:04
priznaj da je moja najlepsa :aq01:

pa i ove koje sam ja nabrojala nisu najlepse,samo su malo lepse od ostalih

Jeste tvoja je najlepsa...Samo ima mnogo pasa pa nemozes da gledas u prozore....

xexexex

malimare

brace dirak je takodje lepa ulica.

nesa_skazi

meni je iskreno najlepsi onaj deo od pumpe OMV pa do pivare.nekako mi je sve cisto i lepo uredjeno.mislim na glavnu ulicu.lep je i onaj park pored maxija,a i zivu ogradu redovno sisaju tako da to sve izgleda skockano.

gavran82

@Svilena
@Sawovsky

Можда је та улица некада била нејлепша, верујем и да јесте и штета је што није и данас тако јер је у самом центру града и пешачка је зона, ту је црква, гимназија, музеј, има леп дрворед и хладовину, парк би могао да буде сређенији, а оно кад туриста погледа је брука и срамота.
Ипак то оставља неку слику о граду.
Штета је и за ону зграду где је Месна заједница што пропада.

Кажу да ту никад нису били аутомобили, а сад су је окупирали.
Имам тазе слике али не знам како се постављају овде  :aq15:

krimortus

...za mene je to ulica od Zeleznicke do Gimnazije....

pogotovo sada kada lipe cvetaju...mmmmm

gavran82

Да, то је та улица - заборавио сам да кажем да је и мени она најлепша. 

Ноћас није могло на Додај.рс да се убаце слике.
О томе сам ја писао,  јер ми је много жао што су је наружили  :aq19:   

krimortus

Svilena

Ne volim da se ponavljam, ispod slike sam vec ostavila komentar!

Nece valjda ljudi da ostavljaju kola na suncu ili daleko bilo na parkingu!  :aq18:

A, Jagodina je velika - sve u centru ti je lakse da zavrsis pesice!

leptirica

Mislim da je najlepsa ulica u Jagodini Vukovarska. Toliko je lepa i bogata raznoraznim biljnim i zivotinjsim svetom, od punoglavaca preko zaba do zrikavaca, buba svaba, zimja, miseva...raznoraznih zivotinjica. Flora i fauna!Tokom kisovitih noci i dana pretvara se u blagi mocvarni predeo. Ulicom odise prijatan miris zabokrecine. Prava oaza prirode! Sada su je narusili, nakon 20 godina su poceli da je asfaltiraju.

nesa_skazi_acelera

a vidim u toj ulici zive i zenke leptira,leptirice:)gde se nalazi ta nesrecna ulica?sama pomisao na vukovar me podseti na nesto ruzno i tuzno.verovatno je i sama ulica jednostavno morala biti takva kakav jeste:)

krimortus

Citat: krimortus  10-06-2010, 07:16:06
...za mene je to ulica od Zeleznicke do Gimnazije....

pogotovo sada kada lipe cvetaju...mmmmm

a evo kako je najlepsa ulica u Jagodini izgledala prosle zime :]

Kengurinjo

Улица Бошка Ђуричића јесте најлепша улица у Јагодини. Она је за мене као симбол повратка у Јагодину, увек сам је тако доживљавао. Јер, са железничке станице, поред музеја Наивне уметности, парка, Гимназије и цркве долазиш на Сквер омладине (острво мајмуна)... Лепе успомене ме вежу за ту улицу. Ипак, мислим да би тој улици требало променити име. Стварно је штета да тако лепа улица носи име таквог бандита и криминалца као што је био Бошко Ђуричић.

Svilena

Citat: Kengurinjo  21-06-2010, 23:48:20
... Стварно је штета да тако лепа улица носи име таквог бандита и криминалца као што је био Бошко Ђуричић.

eto ti ideje za novu temu  :aq02:

Kengurinjo

Немам стварно намеру да пишем да пишем о комунистима, једноствано... Немам живаца.