Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja imam talenat `09 - Sandra Todorović

Započeo Svilena, 22-09-2009, 23:59:34

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Svaka čast i do mene...

Ivanka

Stvarno bi bilo dobro da neko napiše kako da glasamo i kada. Svaki glas se broji.

Black

Samo da se zna da su još 2 grupe iz Jagodine ušle u uži izbor na ovom takmičenju. To su hip-hop grupe DC tim i Dream Team ( sa tatinom ćerom na čelu , hehehehe)

Ivanka

Čitaj izmedju redova, glasajte za tatinu ćeru  ili ću da vas razbijem. Može Black samo objasni kako i kada.

pe-tar

Slučajno sam je video na Pinku ,,uživo" i oduševio se. Svaka joj čast! Tek posle dva-tri dana su mi rekli da je Jagodinka! Da li neko zna nešto o njoj?

Black

Iskreno , i mene je oduševila naša Jagodinka svojim pevanjem. Zaista ne znam kako se glasa a i nešto ne verujem da  zaista , ukoliko odlučuju glasovi putem SMS , sve ide pošteno. Jednostavno , gazde odluče gde leži lova i taj pobeđuje.

Svilena

.

pe-tar

Svilena, nema potrebe da postavljaš muziku na forum. Potrudiću se da pronađem njenu muziku na neki drugi način.  :aq26:

Dr.Sky

Citat: bevana  23-09-2009, 14:22:56
aha,pa sto onda nije pobedila Susan Boyle a ne oni hip-hoperi

Jbg ...slabo gledam TV pa nisam upucen ......nego bitno je da se pojavila .....svi su sad culi za nju ....menadzera koliko hoces ....neko ce iz nje izvuci nesto

Fanta

Sandra,
Jagodina je uz tebe!!!  :xq004: :xq004: :xq004:

Samo napred i ne gubi snagu... idi do pobede! Svi kvaliteti su na tvojoj strani...

ljubimo te i navijamo za tebe. Respekt!!!

Dak

Ne znam da li vec postoji slicna tema, ali mislim da zavredjuje malo paznje.
Za pocetak, evo jedne nase jagodinke...

https://www.youtube.com/watch?v=i-3XBqIEi3o&feature=PlayList&p=3791CF8C01D5371B&index=0&playnext=1

Dak

Tek sad videh da ovo postoji. Ne pravim pitanje da  mi se tema obrise...

bebironac

sunce ti poljubim kakvo smo mi blago skrivali,najezila sam se

SunđerBoba

Prebačeno iz drugog podforuma. Biće spojeno sa već postojećom temom koju je otvorila Svilena.  :aq28:

Dak

Drago mi je za Sandru, ali mislim da ne peva nista narocito. Nadam se da ce sledeci put da bude bolje
kada je trema malo popusti...

Luna

Gospodja dobro peva,ali ne verujem da nije skolovala glas,sto naravno nije za zameranje.

Svilena

.

Fanta

Sandrin glas je pravo blago. Sećam se kad je u Potoku iz publike ko od šale nadjačala Olivera Njega i Lea Martina. Žena ima glas, talenat i to ne može da se spori. Šteta što joj okolnosti nisu išle na ruku. Tremu je imala pa šta?! Zamislite kakav glas ima kad se opusti i nema tremu! Morate da čujete Kaleš bre Anđo... ubija!

Svilena

.

Svilena

.