Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

La Luna na prvenstvu sveta u Poljskoj

Započeo Black, 23-09-2009, 16:57:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svilena

.

Black

HAHAHAAHAHAH , sad mi reće ćera da je danas kod njih u Mariboru bila uzbuna celo popodne i veče jer je nestao jedam momak k'o da je u zemlju propao...a on , mučenik , otišao da gleda utakmicu i ove naše slepce .....kada se pojavio u hotelu , hteli denseri i hip-hoperi da ga biju.....

Black

Na prvom takmičenju u Gracu , naš muški par u hip-hopu ( ako sam dobro razumeo šćer) osvojio je 22. mesto u konkurenciji 111 parova. Inače , sve što vredi u hip-hopu na svetu je u Gracu. Konkurencija je strava!!

Black

Andrijana i Joca , mladi članovi La Lune , osvojili su 3. mesto i bronzanu medalju na prvenstvu Sveta u Gracu , u kategoriji ELECTRIC BOOGIE , duo juniori !!!! Čestitam !!! :xq004: :xq004: :xq004:

Svilena

.

autentik

Black

Hip-hop formacija , u kojoj igra i moja šćer , osvojila je 13. ( velika) i 11. mesto (mala). Šćer je bila izuzetno iznervirana tim rezultatima jer su bili bar u prvih 5 , međutim bez našeg sudije u žiriju gde svako vuče i navija za svoje nije se moglo bolje. Ta takmičenja su bila kruna celog prvenstva i takmičili su se predstavnici preko 50 država. Ipak , i bronzana medalja juniora je veliki uspeh !!!!Krenuli su oko pola 7 večeras iz Graca i Božezdravlja , oko 5-6-7 ujutru idem po nju. Hvala svima na podršci !!!

Sone