Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

AKCIJA "OBUCI DRUGA"

Započeo Decija Gitarijada, 23-11-2009, 21:21:15

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Decija Gitarijada

27.novembra 2009.godine u centru grada kod Gradske Fontane,Decija Gitarijada ce u saradnji sa svim osnovnim skolama Opstine Jagodina,sprovesti akciju "Obuci Druga",gde ce se prikupljati odeca i obuca za "Decije Svratiste" u Jagodini i "Decije Svratiste" u Beogradu.Generalni pokrovitelj akcije je Televizija B-92 i Grad Jagodina,a medijski pokrovitelji cele akcije su Televizija B-92,Televizija Palma Plus,Televizija Jagodina,Radio Jagodina,Radio Gong i Radio Pozitiv.Akcija ce trajati od 12 do 15 casova.

https://www.youtube.com/watch?v=tsEaTyj96kQ     

Fanta

Decija Gitarijada

Ok...Pozdrav za tebe od nas :aq28:

Fanta

E sad, Dečja gitarijado, hoćeš li ti nama da objasniš šta valja poneti i prevashodno za koji uzrast?

Decija Gitarijada

Citat: Fanta  25-11-2009, 16:34:59
E sad, Dečja gitarijado, hoćeš li ti nama da objasniš šta valja poneti i prevashodno za koji uzrast?

Nebitno je,sta ko ima...Obuca,odeca,sve je potrebno,u zavisnosti od pojedinacnih mogucnosti.

Fanta

I kako je prošla akcija?

autentik

Decija Gitarijada

Akcija Decije Gitarijade i Osnovnih Skola Opstine Jagodina uspela je 100% i u potpunosti opravdala ocekivanja.Zahvaljujemo se ovim putem svima koji su se odazvali nasem pozivu.Akciju su i ovog puta medijski podrzali TV Palma plus,TV Jagodina,Novi Put,Radio Gong i naravno Grad Jagodina.

autentik

autentik

autentik

autentik

autentik

www.decijagitarijada.com

pe-tar

Kad budete organizovali akciju ,,Svuci drugaricu" obavezno me pozovite da bar prisustvujem!
                      Šalim se, naravno, svaka čast organizatorima. Trebalo bi možda organizovati takve akcije i češće!

Luna

Citat: pe-tar  29-11-2009, 16:16:30
                       Kad budete organizovali akciju ,,Svuci drugaricu" obavezno me pozovite da bar prisustvujem!

Verovatno si hteo reci "svuci bakicu" ?! :aq21:

Didi

dobro je i to Luna,zamisli da je hteo "svuci druga"............hihihihih............salim se

Luna

Ja predlozila nesto pasend uzrastu/godinama autora posta!!! :aq18: (a nisam bas ni ja predaleko)

Ma cekaj Didi,ovo je pocetak,nece ni on odjednom bas.....ima jos vremena da iskaze prave zelje.

pe-tar

Verovatno si hteo reci "svuci bakicu" ?!
Pa ti mi čitaš najskrivenije misli, bakice, telepatkinjo moja!

Luna

Daaa,to mi je jedna od vrlina! :aq29:

Decija Gitarijada

Vecernje Novosti 30.novembar 2009.godine

www.decijagitarijada.com