Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

AKCIJA "OBUCI DRUGA"

Započeo Decija Gitarijada, 23-11-2009, 21:21:15

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Decija Gitarijada

Citat: Luna  22-12-2009, 18:01:34
Sonjino pitanje,na koje je stigao i odgovor je sasvim u redu:-Zasto u startu drugi regioni?
Koliko znam ,dom za nezbrinutu decu u Cupriji nije na zavidnom polozaju,a ima jos toliko onih kojima je potrebna pomoc u odeci u obuci i po selima,pa bilo lepo da se nekako uspostavi kontakt i sa mesnim zajednicama,jer ja licno u Crveni krst,bar kod mene nemam neko poverenje.
A nisu svi ni imformisani o vasoj divnoj akciji,da bi vam se obratili,jer je relativno nova.
Izvinite,da se mesam,ovo su samo moja razmisljanja.

Evo konkretnog odgovora na pitanje koje si postavila:

Centar za Socijalni rad u Cupriji sa kojim smo razgovarali prosle nedelje nam je rekao da im ne treba odeca i obuca koju smo prikupili.Isti ili slican odgovor smo dobili i od mnogih centara iz okoline.Centar za Socijalni rad iz Zajecara nam se javio pre nekoliko dana,tako da cemo veliki deo odece koja je prikupljena u akciji "Obuci Druga"odneti deci Zajecara,jer im je preko potrebna.Nadamo se da smo sada malo pojasnili,zbog cega Zajecar?

Luna

U redu je,hvala na odgovoru,samo,sto sad nije vas problem,ne verujem da u nasim opstinama nema socialno ugrozenih,vec se cini mi se radi o tome da su Centrima komotni,i da ne zele da se pred praznike opterecuju.
Da im se ponudilo nesto drugo (sredstva za higijenu i sl.,posebno iz inostranstva) i te kako bi se javili da proberu nesto, najpre za svoje potrebe.
No,to nije vasa stvar,vasa je savest cista,ne moze se nekom nesto naturati na silu.
:aq28:

Decija Gitarijada

Poseta Decije Gitarijade Centru za socijalni rad u Zajecaru i dopremanje humanitarne pomoci za decu,sticenike centra u Zajecaru 25.12.2009.

Dečija Gitarijada je u petak, 25. decembra 2009. godine, odnela humanitarni paket u Zaječar i predala ga njihovom Centru za socijalni rad. Tom prilikom, između predstavnika Zaječara i predstavnika Dečije Gitarijade, postavljeni su čvrsti temelji za potpisivanje protokola o saradnji sa Centrom za socijalni rad u Zaječaru i Zaječarskom Gitarijadom. Isto tako, napravljen je plan i dogovor o daljoj saradnji sa osnovnim i srednjim školama, kao i to da se otvori predstavništvo Dečije Gitarijade u Zaječaru.

sonja

Kako je  prosla   akcija za Zajcar??...

Decija Gitarijada

Decija Gitarijada

Luna

Super  :xq011:  :xq011:

Jel ovo na prvoj slici,bese nasa Lara ili neka slicna osoba?

Decija Gitarijada

Ne,na prvoj slici je gospodja Dragana Milanovic,sef marketinga Decije Gitarijade.

Luna

:aq15:
Pa i ja se ne zovem Luna vec XY! :aq01:

Decija Gitarijada

Luna

Nema veze,slicna mi je!
Najvaznije je da se radi pametno,a ne ko je ko!

Decija Gitarijada

Decija Gitarijada Jagodina - Akcija "OBUCI DRUGA" 27. 11. 2009.

https://www.youtube.com/watch?v=EFBR8_Jf4iQ

Decija Gitarijada

Dečija Gitarijada je u petak, 25. decembra 2009. godine, odnela humanitarni paket u Zaječar i predala ga njihovom Centru za socijalni rad. Tom prilikom, između predstavnika Zaječara i predstavnika Dečije Gitarijade, postavljeni su čvrsti temelji za potpisivanje protokola o saradnji sa Centrom za socijalni rad u Zaječaru i Zaječarskom gitarijadom. Isto tako, napravljen je plan i dogovor o daljoj saradnji sa osnovnim i srednjim školama, kao i to da se otvori predstavništvo Dečije Gitarijade u Zaječaru.

https://www.youtube.com/watch?v=AcuRs_Zse5E

www.decijagitarijada.com