Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

SASTANAK PROGRAMSKOG SAVETA DECIJE GITARIJADE!

Započeo Decija Gitarijada, 24-11-2009, 12:21:30

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Decija Gitarijada

U drugoj polovini januara 2010.godine,Decija Gitarijada ce odrzati svoj prvi sastanak PROGRAMSKOG SAVETA.Sastanak ce se odrzati u Kulturnom Centru u Jagodini,posle koga ce se odrzati  PRESS konferencija  otvorenog tipa i na kojoj ce moci ucestvovati svi koji to budu zeleli.Detaljne informacije o tacnom datumu odrzavanja Programskog Saveta ce biti naknadno objavljene u sredstvima informisanja i nasem sajtu www.decijagitarijada.com

S'postovanjem

Menadzment tim Decije Gitarijade

government

Sta bre oce onaj u Novom putu, ne moze sve da bude po njegovom pa se tuzaka po novinama ko neka strina.
ajde prijavi se u neki kviz , opet ces da budes slavan, nije to tako strasno

Fanta

nesa_skazi_acelera

ja uopste nisam u toku nit znam o cemu je rec?!jel vas neko dira?:)

government

ma znam ja njega sa pijace , nadmen i naduven kad prodaje  igracke ko da prodaje dijamante.
nesa je pravi ćovek za rnr , radi to ceo zivot.i bolje se razume od ove strine.