Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Morava City?!?

Započeo zixmix, 12-01-2010, 21:17:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

krimortus

ne znaM STA JE GORE..mORAVA CITY...ILI ONE VARIJANTE KOJE SU TREBALE DA BUDU TIPA cUPAJA...ITD :=))

Svilena

:xq003: morava city bi i moglo da se preživi nekako, ali ćupaja !!!
                        teeeeeeško  :aq16:

Luna

Citat: Svilena  16-01-2010, 12:16:08
:xq003: morava city bi i moglo da se preživi nekako, ali ćupaja !!!
                        teeeeeeško  :aq16:

Koje teeeesko....NIKAKOOOOO!!!   :xq008:

posmatrac

Voleli ne voleli, ali Cuprija je CENTAR megalopolisa, a industrijska pregradja su Jagodina i Paracin!

Luna

Jeste ,stvarno je CENTAR ,zato bi je ova industrijska predgradja najradije i preskocila,ne uklapa im se u strukturu! :aq21:

Svilena

i to što kažeš posmatrač, izvinjavam se CENTRU megalopolisa  :aq21:
može ćupaja! eXtra je  :xq011:

posmatrac

Samo sam se salio!
:xq005:  :xq005:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: posmatrac  16-01-2010, 19:07:52
Voleli ne voleli, ali Cuprija je CENTAR megalopolisa, a industrijska pregradja su Jagodina i Paracin!

Izem ti megalopolis sa 150-200 000 ljudi. Megalopolis ti je, brate, Istanbul sa 15 miliona ljudi, ili Hong Kong ili Njujork a ne Morava city. Sećam se kad sam bio u Istanbulu, grad je dugačak 140 km, znači otprilike kao od Ćuprije do Beograda, treba ti mesec dana da ga obiđeš al' bez da se vrneš.  :xq005:

Luna

Citat: posmatrac  16-01-2010, 21:55:56
Samo sam se salio!
:xq005:  :xq005:
Znam da si se salio...ma mozda i malo mastao! :aq29:

groucho

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  16-01-2010, 22:06:33

Izem ti megalopolis sa 150-200 000 ljudi. Megalopolis ti je, brate, Istanbul sa 15 miliona ljudi, ili Hong Kong ili Njujork a ne Morava city. Sećam se kad sam bio u Istanbulu, grad je dugačak 140 km, znači otprilike kao od Ćuprije do Beograda, treba ti mesec dana da ga obiđeš al' bez da se vrneš.  :xq005:

Pa ako cemo da cepidlacimo,Istanbul nije megalopolis  wq59   A Hong-Kong je deo megalopolisa Kvensjena(ne znam koji jos gradovi ulaze u njega).

Ne znam tacno kakvi su uslovi postavljeni da bi jedno gradsko podrucje bilo proglaseno megalopolisom ali to mora da bude niz spojenih gradova sa ne znam kolikom aglomeracijom i oko 25-30 miliona stanovnika(minimum). Iako ih ima preko deset(mozda i dvadesetak) ja znam za London-Liverpul-Mancester-Birmingrem,Randstat-Rur(u Evropi),San-San,Bovas i Cipits(u USA),Sao-Rio(Brazil),Sencen,Pektjen i vec pomenuti Kvensjen(u Kini)...itd...itd...

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Nisi ti video Istanbul ! To je grad ! Bolji i od Ćuprije, bre !  :xq005:

groucho

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE  18-01-2010, 01:18:37
Nisi ti video Istanbul ! To je grad ! Bolji i od Ćuprije, bre !  :xq005:

E sad ga pretera...ali stvarno!  :aq21:

government

cupaja     :aq16: :aq16: :aq16:

e svasta , bem mu kuma    :xq008:

krimortus

pe-tar

Drugo su megapolisi u svetskim razmerama! Ne vidim zašto ovaj naš mali ne bismo zvbali Morava-grad?

Luna

Citat: government  18-01-2010, 13:03:05
cupaja     :aq16: :aq16: :aq16:
Pa odmah da se odjavim otuda! Dovodili bi me ljudi u vezu sa Cuprijom.  :aq21:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Evo Mac se dobrovoljno javio da bude prvi gradonačelnik Ćupaje.

Mac

Ne ne, ja sam se javio za Jagodinu.  :aq02:

Sawovsky

Imajte na umu da kada bi doslo do stvaranja takvom grada to ne bi bilo 150k, vec mnogo vise jer da bi se izgradilo gradsko jezgro potrebno je stvori citav jedan novi Beograd.

nesa_skazi_acelera

Citat: Sawovsky  20-01-2010, 22:08:08
Imajte na umu da kada bi doslo do stvaranja takvom grada to ne bi bilo 150k, vec mnogo vise jer da bi se izgradilo gradsko jezgro potrebno je stvori citav jedan novi Beograd.

A sta 150k??  :):) :aq01: