Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

KONCERT DADA TOPICA & TIME AFTER TIME

Započeo Decija Gitarijada, 23-01-2010, 11:54:15

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

nesa_skazi_acelera

gostuje neki bend u jagodini i onda se narednih nekoliko meseci prepricava kako je bilo dok se neko ne seti da pozove ponovo neki bend!
od decembra do sada su svirali leb i sol,alen slavica,kemal monteno,neverne bebe,dado topic i ajde da racunam katarinu!sve u kulturnom centru i vrlo malo bendova od decembra do sada,a jedan te isti prostor dosadi,pogotovo kulturni centar gde se sedi!!!

Black

Vidi , vidi , čak sam se i ja ugurao u jednu fotografiju.... :aq21:

Svilena

čak sam te i prepoznala! 

ništa se nisi promenio za 30 godina, samo malo poras'o  :aq21:

Black

Citat: Svilena  14-05-2010, 13:52:18
čak sam te i prepoznala! 

Manje u visinu , više u širinu  :aq21:

Svilena

:aq21:

manje ili više - isti slučaj kod svih nas!
Sve mi se nešto čini da sam bila viša nekada ... ne znam šta mi je u poslednje vreme  :aq15:

Black

Citat: Svilena  14-05-2010, 13:52:18
čak sam te i prepoznala! 

Misliš , za 10 , od kada smo slavili malu maturu ?

Svilena

:xq005:

ne preteruj baš toliko!

Ti možeš da se, možda, provučeš, imaš sitnu dečicu,
al' ja sam se već odala na temi https://www.autentik.net/forum/index.php?topic=5932.0

Da ne odemo mnogo u off, i onako, kad moj sin gledao slike sa koncerta, prokomentarisao: au! koja gerijatrija!   :xq009:

Fanta

Citat: nesa_skazi_acelera  13-05-2010, 19:09:43
gostuje neki bend u jagodini i onda se narednih nekoliko meseci prepricava kako je bilo dok se neko ne seti da pozove ponovo neki bend!
od decembra do sada su svirali leb i sol,alen slavica,kemal monteno,neverne bebe,dado topic i ajde da racunam katarinu!sve u kulturnom centru i vrlo malo bendova od decembra do sada,a jedan te isti prostor dosadi,pogotovo kulturni centar gde se sedi!!!

A koji je drugi pristojan prostor u Jagodini gde bi se odrzavali ovakvi koncerti?

luksa

Pa kad nece niko da ulozi u veliku salu.

nesa_skazi_acelera

Citat: Fanta  14-05-2010, 17:43:08
Citat: nesa_skazi_acelera  13-05-2010, 19:09:43

A koji je drugi pristojan prostor u Jagodini gde bi se odrzavali ovakvi koncerti?

pa znam da ne postoji drugi pristojan prostor ali se pitam dal ce neko da se seti da pokrene pitanje na tu temu i ode kod palme ili gde vec da se to resi...mi smo kao neki turisticki centar ,a nemamo adekvatno mesto gde bi se odrzavali koncerti i svirke!mislim strasno.ne secam se kada se zadnji put u hali sportova odrzao neki veci rok koncert??to je bilo pa ja mislim 90-tih godina jos!