Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Јагодински бренд.

Započeo Kengurinjo, 29-01-2010, 14:03:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kengurinjo

По чему је Јагодина позната у Србији, бившој СФРЈ, Европи? Да ли је то Аква парк, ФК, музеји наивне уметности и воштаних фигура? Или можда Јагодинска пивара и чувени ,,чича''? Можд по Јухору и њиховим чувеним производима? А можда и по Јагодинској ружици или ФКС-у? Можда по Градоначелнику који чини чуда у малом граду?

Можда грешим, али мислим да је Градоначелник наш највећи бренд. На жалост, али ја бих волео, а и мислим да би требало да наш највећи бренд буде ,,чича''. Шта Ви мислите о овоме?

autentik

ĆURAN i JOVAČA MICIĆ KOJI JE OBIŠAO SVET

Luna

Nisam iz Jagodine, ali po meni, onako neutralno, Jagodinsko pivo!!!
Curana i Palmi ima po celoj Srbiji !

Moja flasa piva iz 1995-te, sa starim cicom koji je meni bio lepsi!!!
Cuvam je kad moji dragi Jagodinci dodju u posetu da ih posluzim njihovim "brendom" ! :aq01:

Black

Brend Jagodine je bio i biće Jagodinsko pivo!

Alkar

Fanta

Jagodinsko pivo i Dečija gitarijada  :xq011:

Kengurinjo

А шта мислите о Данима комедије?

Fanta

Black

Naša pivara postoji već više od 150 godina , skoro duže od Amerike , hehehehe.
Brend je nešto po čemu je neka država , oblast , grad poznat pa je sve od gorenavedenog jagodinski brend

Luna

@black  :xq011:

jeste da se Jagodinsko pivo iskvarilo po kvalitetu zadnjih godina, ali ipak ostaje simbol Jagodine!!!

srki035

FK Jagodina-buduci ucesnik lige sampiona

Kengurinjo

Срки, ако Јагодина икада буде ушла у Лигу шампиона, ја ћу се купати тотално наг у фонтани :)

srki035

Zajedno cemo se kupati,ali zimi kad fontana ne radi.

krimortus

Dani komedije

mislim da nismo ni svesni toga ali tu dolaze stvarno najkvalitetniji glumci i pozorista...

Black

Citat: Kengurinjo  30-01-2010, 03:52:36
Срки, ако Јагодина икада буде ушла у Лигу шампиона, ја ћу се купати тотално наг у фонтани :)
Evo , i ja ću , al prvo da napunimo fontanu sa Jagodinskim pivom i izlazimo kada presuši... :aq21:

nesa_skazi_acelera

nego,jel hoce neko zensko da se kupa ?:)::)

Luna

pe-tar

Ako mislimo na Svet i Evropu mislim da je Muzej naive najveći jagodinski brend. Do pre 20 god to je bila i Fabrika kablova. ,,Čiča", ćuran, Jovanča, Juhor, Dani komedije itd su bili brendovi u staroj SFRJ. A u ovoj Sorabiji su: Palma, zoološki vrt, muzej voštanih figura.

Luna

Citat: pe-tar  30-01-2010, 21:41:52
               Ako mislimo na Svet i Evropu ..............
.......A u ovoj Sorabiji su: Palma, zoološki vrt, muzej voštanih figura.
Jagodinskiy,jel ti ovo ozbiljno?  :aq25:
Da nebi mozda sa ovim kicem od Palme u Evropu?   :xq003:

Ono sto vedi to ne bledi ! .....sve jedno dali je stara Jugoslavija ili ova sadasnja drzava!

pe-tar

A bre Luna, pa jasno piše: u ovoj Sorabiji! Daleko je Evropa i Svet!