Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Јагодински бренд.

Započeo Kengurinjo, 29-01-2010, 14:03:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Luna

Ah,izvini,nisam obratila paznju na igru slova...... :aq01:

Sone

Ja sam za ovu fontanu i pivo sa devojkama u njoj  :aq21:

nesa_skazi_acelera

Luna

Mislite ovako:

nesa_skazi_acelera

marshall

Buduci,jedini i najveci brend Jagodine u svetu

nesa_skazi_acelera

pa sad,necemo da trcimo pred rudu!ja bih iskreno voleo da ovo bude najveci brend al ajd da sacekamo da vreme pokaze i odradi svoje...verujemo u ovaj projekat pa sta bude bice.

krimortus

Citat: marshall  07-02-2010, 22:38:53
                                                            Buduci,jedini i najveci brend Jagodine u svetu

eh sad bas....

decija je tako da...me no like it

Luna

Sta nagadjate tu , vas brend je "Jagodinsko pivo" ,od kad samo postoji i gde ga sve nema !!!  :aq04:
Jok, ce sad i Zitomlin da predlozite.

nesa_skazi_acelera

jagodinski brend je definitivno jagodinsko pivo i curke!kad sam bio u vojsci i pitaju me odakle si,a ja kazem iaz jagodine ,a oni,aaaaaaaaaaaaaaaaa curani::)mnogo nas znaju po tim curkama!ne zam koj im je djavo?!
valjda je jagoddina nekada davno davno bila jedan od najvecih izvoznika curaka u evropi te odatle i potice taj nas nadimak...

Luna

Ili...mozda....ma ko zna zbog cega!

srki035

U 19. i 20. veku ćurke su bile okosnica poljoprivredne proizvodnje, a solidna baza uslovila je 1902. godine formiranje mesne industrije ,,Juhor", odakle se ćureće meso plasiralo širom Evrope. Pa od tada datira istinita priča da su jagodinske ćurke diktirale cenu mesa ove živine na Londonskoj berzi. Ona druga malo šaljivija kaže da je vozovima koji prolaze kroz Jagodinu bilo zabranjeno da se oglašavaju sirenom, jer su ćurke plašljive i kaliraju prilikom svakog stresa.

pe-tar

gavran82

Ја навијам за пиво  :aq04:

А шта се дешава са гитаријадом "Buduci,jedini i najveci brend Jagodine u svetu"?  :aq15:

Wlaja

Trenutno najveci brend Jagodine za koji svi znaju je Palma glavom i bradom.
I od skora zirafa. *ebala ih zirafa, da izvinesh. Popeshe mi se na glavu ljudi ... :)