Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

VIP Club

Započeo zdravlje, 11-02-2010, 08:30:17

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

pe-tar

Pa bre možda žena ne voli da se često penje!
A u ta VIP ću svrnem, tu mi je blizu! (ako sam skonto to je pored Pica hit kod Pivare?)

nesa_skazi_acelera

jeste.bas pored pice hit.mnogo je ''ekslkluzivno i otmeno'' tako da ne mozes da promasis!

autentik

bio sam par puta.. lepo mestašce za neki poslovan sastanak a uveče za neku intimnu atmosferu

krimortus

Citat: nesa_skazi_acelera  15-02-2010, 19:39:00
jeste.bas pored pice hit.mnogo je ''ekslkluzivno i otmeno'' tako da ne mozes da promasis!

da da јаagodinska elita tamo zalazi...ali ona samozvana...

@Mac ako nisi primetio onda si verovatno od tih vanzemljAKA :)

Mac

Pa bre sta znam, doduse nisam ni zagledao da li me neko gleda i kako me gleda posto mene uvek boli uvo sta drugi misle, tako da....

zdravlje

Citat: Mac  16-02-2010, 15:26:40
posto mene uvek boli uvo sta drugi misle, tako da....

:aq05:

krimortus

ok blago tebi...ne mogu nazvati tako mesto "opustenim" ako je vec takva atmosfera...sorry...

sve mi je to isto Vip, Srce, Apis...ima li razlike...

nesa_skazi_acelera

e bas tako...slazem se!

Mac

A postoje i drugi kafici u gradu a da su relativno fino sredjeni, uredni i poseceni?

pe-tar

Ako ja uđem u VIP sigurno ću biti uoćen i zapamćen! Ovako čupav čiča nikad nije ni predviđen da bude gost  (konzument) na tako otmenom mestu!

krimortus

Citat: Mac  16-02-2010, 22:18:58
A postoje i drugi kafici u gradu a da su relativno fino sredjeni, uredni i poseceni?

d.a.

p.s. jel mora da bude posecen da bi izlazili tamo?

Mac

Pa ne mora, ali obicno ako je kafic lepo sredjen onda je posecen ili mu nesto fali.

krimortus

rekoh vec da kafic na Radnickom je fenomenalno sredjen ali nije posecen... tako da to nema veze bar u Srbiji. Gde svi Turci tu i mali Mujo - pre da je ta varijanta.

groucho

Citat: krimortus  19-02-2010, 14:08:54

p.s. jel mora da bude posecen da bi izlazili tamo?

:aq21:

nesa_skazi_acelera

Citat: krimortus  19-02-2010, 16:01:22
rekoh vec da kafic na Radnickom je fenomenalno sredjen ali nije posecen... tako da to nema veze bar u Srbiji. Gde svi Turci tu i mali Mujo - pre da je ta varijanta.

a dije more taj kafic na radnickom?di da udjem ja kad hocu u zivotu da odem u taj kafic?na koja vrata da udjem,na koja za izadjem?:):)nisam ni cuo za taj kafic,a nikada ga nisam ni video u prolazu.....

Mac

Pa u tome i jeste fora, kafic je unutra i ne mozes da ga vidis u prolazu, ulaz je pored onog lokala gde je bio crveni dzin nekad a tu je sad neka firma koja prodaje telefone. Kafic je stvarno lep i sve to stoji, ali bas da sedim u onako zavucenom mestu, neka hvala, ipak ja ne idem svako vece u kafic na pice nego mozda jednom u mesec-dva, pa onda bar hocu i da vidim malo nesto od grada.

krimortus

...ok zaljucak je da je u Jagodini izazak znaci - biti vidjen ...how cool :)

Citat: nesa_skazi_acelera  19-02-2010, 20:15:08

a dije more taj kafic na radnickom?di da udjem ja kad hocu u zivotu da odem u taj kafic?na koja vrata da udjem,na koja za izadjem?:):)nisam ni cuo za taj kafic,a nikada ga nisam ni video u prolazu.....

a jel znas gde je Radnicki u Jagodini uopste?

Mac

Nekima mozda, ali meni ne. Nisi ti mene lepo shvatio ja mislim. Hocu reci, da sam hteo da pijem pice u potpuno zatvorenom prostoru mogao sam da sedim i kuci i da pijem pice. Ja odem na pice da bi malo video grad posto ga retko vidjam a ne da bi me neko gledao.

nesa_skazi_acelera

Citat: krimortus  20-02-2010, 18:03:50
...ok zaljucak je da je u Jagodini izazak znaci - biti vidjen ...how cool :)

Citat: nesa_skazi_acelera  19-02-2010, 20:15:08

a jel znas gde je Radnicki u Jagodini uopste?

ne ne znam!ja sam se juce doselio iz bangladesa pa ne znam ge je radnicki.....

nesa_skazi_acelera

Citat: Mac  20-02-2010, 18:26:52
Nekima mozda, ali meni ne. Nisi ti mene lepo shvatio ja mislim. Hocu reci, da sam hteo da pijem pice u potpuno zatvorenom prostoru mogao sam da sedim i kuci i da pijem pice. Ja odem na pice da bi malo video grad posto ga retko vidjam a ne da bi me neko gledao.

cenim.ti odes da gledas grad ,a neko sedne u srce pred onaj izlog da njega vidi ceo grad:)