Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

IBIS club

Započeo krimortus, 24-02-2010, 16:05:26

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

sta kazete na ponovno ativiranje ovog cuba? ste posetili?

ja sam bio bogme na jednoj i moram da priznam da je ovakvo mesto falilo jagodini...totalno underground atmosfera, dobra muzika, radi do 3 - 4 h...

jedino enterijer nisu menjali od 90ih pa je sve sljastece...

i sto je najvaznije NEMA KLINACAAAAA :D

krimortus

pored pizze heat!

malo je mesto...ali nema zive svirke vec gostovanja dj-eva... :)

nesa_skazi_acelera

gde je to bem ti zivot?

krimortus

e bre to je bilo kultno mesto 90ih... :)

cini mi se da radi kada se organizuje nesto a to je skoro svae subote...imate plakate po gradu...obicno

eto proslog puta je bila dobra varijanta uzivo perkusioniste i DJa

@Bevana ima ljudi...malo je mesto pa se brzo napuni...to je te krenulo mislim da su bile tek 3 zurke... bice bice

lms0605

Ko pre 15 godina nije izasao u Ibis kao da i nije ziveo u Jagodini.

malimare

gde je taj ibis, kod koje pica hit, jel one kod lajfa ????  da li je to uradjeno kao diskoteka, tipa modus, koloseum, apis????

autentik

E prošao sam sinoć i video puno narod unutra...

pa lepo je ako neko voli buku i galamu...

Možda za mlađe naraštaje.. tu nedge oko 18-22 godine...

nesa_skazi_acelera

Citat: lms0605  24-02-2010, 22:39:44
Ko pre 15 godina nije izasao u Ibis kao da i nije ziveo u Jagodini.

ufffffffffffffffffff jaka stvar...............ako tako gledamo onda ce se pricati tamo neke 2025te  godine,ko nije pre jedno 15 godina izlazio u apis taj kao da nije ziveo u jagodini.boli ga stojko

nego ljudi jel ce neko reci gde se nalazi taj ''legendarni'' kafic?prvi pout cujem za njega.ja sam cuo od da je nekada bila popularna srpska i jos neki tako kafici,a za taj ibis nisam  cuo!

Black

KAO OMLADINAC , ja i moje društvo smo imali svoj sto koji je uvek bio reserve za nas, prvi u separeu do WC, i svake večeri smo sedeli  a dočekivao bi nas litar konjaka...Kasnije smo promenili mesto izlaska , zbog klinčadije i šminkeraja smo se prebacili u Tomato.. By'd'way, lepo vreme sam proveo tamo , u Ibisu , eh kad se samo setim kakve su tu bile proslave svih praznika, Srpske Nove..jednom smo , direktno iz Ibisa ušli u ,, maricu''  14.januara oko podneva, posle celonoćne proslave srpske Nove..i naravno uveče bili glavne face u gradu...pozdravljam ponovni rad Ibisa...

nesa_skazi_acelera

s lepo si se drutvo uhvatio black! u leo se drustvo kreces:):)

Black

Citat: nesa_skazi_acelera  25-02-2010, 00:44:10
s lepo si se drutvo uhvatio black! u leo se drustvo kreces:):)
Beše to pre 20-i kusur godina....Ibis su još držali braća Rankovi , kako smo ih zvali , Sale i Boja

krimortus

Citat: autentik  24-02-2010, 23:27:34

ne znam gde si prosao verovatno pored Lajfa posto su tamo sredom zurkice za 16+ :))))

za neshu ....to ti je odmah pored Pizze heat lokal koji ima ogledala na vratima...iliti pored bivseg Soluna...ne znam kako da ti objasnim haman okle si ti ckode? :)

Wlaja

Lokal u staklu, u crnom ... Izmedju mlechnog diskonta i Ibis pizza heat-a ...
Novi Zvrk, predjesh ulicu do nove menjachnice.
Pogledash u izlog menjachnice, videcesh bombone na stolu.

I onda se okrenesh 180C, ililti na 6 o'clocka i gledacesh pravo u vrata starog Ibisa ...
E ovako ne mozesh da promashish nikako ... :DDDDD

Inache pre 2 nedelje nastupao je Funky Junkie, mada vi matorci (xD) niste bash upuceni u njegov rad ...
Nema ljutnje za ovo matorci, vi se sami zalite ... :p

nesa_skazi_acelera

Citat: krimortus  25-02-2010, 07:22:16
Citat: autentik  24-02-2010, 23:27:34

ne znam gde si prosao verovatno pored Lajfa posto su tamo sredom zurkice za 16+ :))))

za neshu ....to ti je odmah pored Pizze heat lokal koji ima ogledala na vratima...iliti pored bivseg Soluna...ne znam kako da ti objasnim haman okle si ti ckode? :)

aham.znaci tu se nalazilo to carobno mesto!lepo.ma ni ja vise ne znam odakle sam?!pitaj boga gde sam se ja rodio i ko su moju otac i majka:)

pe-tar

Ako je Mika vlasnik - želim vam sve najbolje! Očekujem i pucnjavu!

krimortus

Mima je vlasnik

...neki su upoznati sa radom Funky Junkie-ja...hvala

krimortus

Citat: bevana  21-03-2010, 11:53:24
koliko je ulaz tamo?cula sam nesto,pa mi sve neverica :)

pa sve zavisi ko nastupa...kada je bila zurka perkusionista + dj mislim da je 150din bilo

reksys

Ja sam bio par puta tamo.. Jednom je cak bila odlicna muzika uzivo. Cisto da se setim starih vremena... Nekada je to bilo IN mesto i samo za starije. I tacno je da nista nije renovirano, kao da sam juce izasao iz njega. xexe...
Treba Jagodini jos neki lokal, ovi su izgubili svoje....

krimortus

ok... evo prilike da dozivite atmosferu, da vise ne nagadjamo

dakle:

VELIKA USKRSNJA ZUKA

subota 3.april od 22h - 4h

dobrodosli!

nesa_skazi_acelera

aaaaa to ona grupa sto se vrti na jelen top listi....nisam ih slusao uopste ,a ne znam ni koju vrstu muzike sviraju?