Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Novak Djokovic - Izgradnja Teniskih Terena u Jagodini

Započeo malimare, 28-03-2010, 11:46:18

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

malimare

cuo sam da je palma ponudio zemlju firmi djokovic za izgradjnju terena, da li je jos neko cuo za tu informaciju, ili je to samo trac?

autentik

Da bože da je tako... Kod nas ima mesta ako kod nikoga drugoga nema...

Black

nesa_skazi_acelera

ma da bre.sada svaki grad nudi neko zemljiste djokovicima za teniske terene .....pirot,kragujevac,jagodina....pitaj boga ko im sve ne nudi:)sumnjam da ce bas za jagodinu da se opredele:)

MASIRAM GASTARBAJTERKE

FKJGD

Sto da se ne opredele za jagodinu. Pa jagodina je grad u Srbiji koji se navise razvio u poslednjih 4-5 godina. Mozda ih bas to privuce.  :xq011:

malimare

slazem se, i jagodina je jako dobra lokacija, sat voznje do nisa, sat ipo do beograda, a o kragujevcu i da ne pricamo.

pe-tar

Citat: Black  28-03-2010, 22:43:23
podržavam , samo da je po zakonu
To kod nas nigde nema.
,,Bez ugradnje - nema izgradnje!"

lms0605

Evo ja im nudim moju njivu od 1.5ha, ionako stoji u korovu.

FKJGD

Citat: lms0605  30-03-2010, 00:09:16

Nemoj tako da pricas jer ces stvarno ostati bez njive.  :xq003:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: lms0605  30-03-2010, 00:09:16

Nemoj posle da se iznenadiš kad Palma tvoju njivu pokloni crnim Arapima. Odeš ti sutra na njivu kad tamo piše:

المكان: مركز دبي الدولي للمؤتمرات والمعار

:xq005:

nesa_skazi_acelera

Citat: FKJGD  29-03-2010, 10:30:51
Sto da se ne opredele za jagodinu. Pa jagodina je grad u Srbiji koji se navise razvio u poslednjih 4-5 godina. Mozda ih bas to privuce.  :xq011:

da,jagodina je grad koji se najvise razvio u proteklih 4-5 godina,a jedan od gradova koji je najvise duzan!tesko nama kad ode palma.ko li ce da vraca ove dugove jebem li ga......

FKJGD

Citat: nesa_skazi_acelera  31-03-2010, 21:07:06
Citat: FKJGD  29-03-2010, 10:30:51

da,jagodina je grad koji se najvise razvio u proteklih 4-5 godina,a jedan od gradova koji je najvise duzan!tesko nama kad ode palma.ko li ce da vraca ove dugove jebem li ga......

posteno.   palma je tito na lokalnom nivou. sada dobro a za 20 godina kuku nama.

Svilena

pe-tar

A šta je to meni dobro? Plata od 22 000?

groucho

Citat: pe-tar  01-04-2010, 16:17:39
               A šta je to meni dobro? Plata od 22 000?

Ni meni nikako nije jasno sta se dobro desilo u Jagodini  :aq15:

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Obični ljudi u Jagodini (radnici) i dalje žive loše.

pe-tar

MASIRAM GASTARBAJTERKE