Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Video Bim Jagodina - Postavljanje

Započeo autentik, 23-05-2010, 19:54:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Evo kako je izgledalo postavljanje Video Bim-a u Jagodini

POZDRAV IZ WIZARD SOUND & LIGHT

sa ponosom vam predstavljamo skoro postavljeni U JAGODINI

LED EKRAN ( pich 16 , 4m x 3m , velicine rezolucije 256 x 192 tacke) ODLICNOG KVALITETA

pogledajte slike !!

ukoliko vas interesuju LED EKRANI i saradnja na tom polju sa ISKUSNOM FIRMOM , na tom polju ,

POZOVITE NAS

bice nam zadovoljstvo da vam damo sve potrebne informacije u najkracem roku

takodje zelimo da vas obavestimo , da posedujemo i RENTAL EKRAN 20 kvadratnih metara za potrebe NAJMA ..

WIZARD SOUND & LIGHT
+381 64 82 987 00
+381 22 430 520
Ticanova 27
22400 Ruma
SERBIA
www.wizard.rs

MIK

au  :xq005: bas nasli gde da ga postave joooooooj  :xq005:  :aq16: al'ajd.....

Mac

Pa tesko da su mogli da pronadju bolju lokaciju od ove iskreno receno. Gde bi ti drugde stavio video bim za reklame u centru jagodine?

tatoo

video bim postavljen povodom svetskog prventstva, ili ?

Kengurinjo

Ја бих га поставио на РКБ, ако је то могуће... Али стварно изгледа моћно...

nesa_skazi_acelera

nije lose mesto,samo da je malo veci.mozda bi cak bilo bolje da je cela zgrada video bim:)

krimortus

takodje... mislim da je na Robnoj kuci najbolje!

Wlaja

Dobro je mesto za bim, ne odvlaci paznju vozacima previse. (U kragujevcu vecito zapusim saobracaj jer blenem kao blesav dok cekam semafor)
Razmisljasao sam da ulozim jedno 15 hiljade u reklamu. Nadam se da nije vise, kroz mesecni najam ...

autentik

daj meni 15 000 mesecno - ima da budes sponzor sajta i da te vidi 10 puta vise ljudi nego na tom Video Bim-u

GODO

Daj 10 000 + pdv ima da te vrti RTJagodina mesec dana dosadices svima. Bices i u dnevniku kao ona MISS.

autentik

eto samo sto RTJ ima oko 1 800 gledanost dnevno prema zadnji merenjima i to ako naleti potencijalni kupac bas  na tvoju reklamu u tom momenty...

a autentik ima vise od 5 000 unikatnih poseta dnevno i svi te vide bilo kad da udju na site....

jedina razlika sto na site ulaze iz celog sveta klijantela koja ti mozda nije potrebna a televiziju gledaju bas ljudi iz okruzenja

GODO

Da budem iskren , imam reklamu na AUTENTIKU i zadovoljan sam. Isplati se, kao i paket RTJ.  Mozda bude i BIM, zavisi od cene.

autentik

heheheh, ajde da cujemo tu cenu za Video Bim... ko je uopste glavni za to

Wlaja

Ne znam ko je glavni (uzeo sam broj sa bima, pa cemo sutra videti).
Ali u tih 15x ne ulazi samo bim vec i sajt koji radim i ostala propratna sredstva koja bash i nisu jeftina.
Ciljna grupa ljudi koja se mene tice ne posecuje sajtove ove sadrzine, tako da nazalost ne bih mnogo dobio.
A pogotovo me RTJ ne interesuje ...

autentik

e pa sad to ne znam.. daj da vidimo taj sajt a ti nam javi i cenu pa cemo da prodiskutujemo...

tatoo

2. video bim postavljen povodom svetskog prventstva, ili ?

Mac

Citat: tatoo  24-05-2010, 22:30:52
2. video bim postavljen povodom svetskog prventstva, ili ?
Ne, nego za reklame.

krimortus

najjeftinija je 24.000din mesecno za spot od 10 sek. i to 80 puta dnevno

autentik

pa to nije normalno - Neka 1 000 ljudi dnevno vidi tvoju reklamu - ne moze vise - a to je oko 6 000 dinara mesecno i to je mnogo

prema nepisanom pravilu za internet  na 10 000 poseta reklama je 1 000 dinara

ako se kotiramo prema tome  tu reklamu ce da vidi oko 30 000 ljudi - a to je 3 000 dinara i neka bude DUPLO zato sto je to ajde kao Video Bim - a to je 6 000 dinara  -  vise od toga se ne isplati da se da

e sad... za 24 000 dinara - iznajmis lepo Avion za 15 000 dinjara - i za 9 000 istampas 15 000 komada letaka i alarmiras celo pomoravlje ne samo jagodinu...

Mnogo su skupi ti Video Bimovi i Bilbordi... ali dobro ko ima para njemu se i moze...

krimortus

preskupo je za Jagodinjanske uslove, definitivno