Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Gde je Dusan koji je ucestvovao u show IDOL?

Započeo DAEMON, 05-12-2010, 21:58:02

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DAEMON

Secam se 2004 godine,IDOLA Bio je Jagodinac koji je super pevao slusala sam ga jos par puta u Bg-u...Sta je sa njim??

jelenkos

Neznam gde je Dule,mislim da verovatno tezgari,a usput iskoristicu priliku da pohvalim mog najdrazeg koji je 2001. ucestvovao u 3k duru o pobedio u jednoj emiisiji ,tad se takmicio sa rodjenim bratom Jelene Tomasevic i klavijaturistom iz "Amadeus benda"..

Tony Clifton

Dule je u Jagodini. Ima zenu,dete...porodican covek.

Mixbaja

E ljudi meni je Dule komsija :D Sta mogu da vam kazem za njega,ima zenu i dete,prestao sa pevanjem,pevusi ovako za sebe itd...

Inace bas mi je zao sto su se zaboravili likovi koji su bili u Idolu ... Pozdrav :)

micamis

Pevao je sinoc u cevabdzinici Lav, kod skolskog centra... :aq07:

Mixbaja

E da,bas sam ga video kada je pevao taj dan... Peva on i dalje,ali to je mnogo slabije nego prethodnih godina ;)

makazíca

Dule je super,pre 2nedelje mi je radio jednu zabavu,i mogu vam reci da je bilo prelepo,peva narodnjake opasno,a za zabavnjake da nepricam!napravio je super zabavu, cak mislim da bolje peva nego ranije!sve pohvale!

Mac

Da li neko moze da mi nabavi njegov broj posto bi hteo da mi svira na jednoj zabavi?

bla bla

Citat: Mac  06-03-2012, 12:28:57
Da li neko moze da mi nabavi njegov broj posto bi hteo da mi svira na jednoj zabavi?
[
Meni takodje!/quote]

DAEMON