Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Jagodina dobija aerodrom

Započeo krimortus, 29-12-2010, 07:53:53

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

zasto niko nije preneo ovu vest? a? :) kad je od krucijalnog znacaja za razvoj turizma i poslovanja u Pomoravlju

https://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/226130/Jagodina-dobija-aerodrom

autentik

krimortus

Mac

Kengurinjo

Било би лепо да је наш Градоначелник одмах уложио средства која су намењена за је уложио аква парк и зоо врт, преусмерио на изградњу аеродрома... Више не могу смислити да путујем до Београда или Ниш да би отпутовао до одређене дестинације у Европи... Желео бих да то постане међународни аеродром....

autentik

Mac

E pa da postane medjunarodni sigurno nece, osim naravno ako imas svoj avion :)

krimortus

naravno da nece i ne moze da postane medjunarodni, ne mastajte bas previse

srki035

Zna li neko gde ce da se nalazi aerodrom,ja sam cuo nesto na stipljanskom putu  pa ne znam da li je to  tacno.

Mac

To je informacija koja je izasla u novine, tako da bi valjda to i trebalo da bude

Fanta

Citat: srki035  02-01-2011, 10:54:03
Zna li neko gde ce da se nalazi aerodrom,ja sam cuo nesto na stipljanskom putu  pa ne znam da li je to  tacno.

garant u centru grada, odmah pored garaze  :xq005:

Tony Clifton

....da u centru. Od YUMCA do pivare.

Fanta

pa negde ce da udene aerodrom..... sha ima veze

srki035

Nemojte tako,aerodrom nije to mala stvar.A mozda ga uklope projektanti u turistickom kompleksu Djurdjevo brdo.

krimortus

pa ako bi moglo sve da stane u taj koNplex bilo bi super, zaista

Kengurinjo

Да ли у Јагодини постоји хелиодром? Када се одржава онај куп пуковник Горан Остојић, хеликоптер узлетао и слетао на помоћни терен фудбалског стадиона.

Fanta

kengurinjo, da nisi ti Gradonacelnikov savetnik?  :aq01:

eto resenjaaa :)))

https://www.youtube.com/watch?v=bmMsGCF0awY

jelenkos

Kengurinjo

Не, нисам Градоначелников саветник.... Него ме интерсује да ли постоји хелиодром у Јагодини?

Black

U Jagodini ne postoji heliodrom , u klasičnom smislu te reči a kada treba , svaka veća ledina može postati heliodrom