Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

sta gori ovo u jagodini?

Započeo krimortus, 12-04-2011, 13:18:21

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

krimortus

pogledajte kakv dim kulja negde tamo od Zitomlina i Resave

jelenkos

Meni se sa Sarine medje cini da gori nesto u Mlekari,pojma nemam,ali dim je ogroman,gust i crn.Non stop se cuju policijske sirene i vatrogasne,jako blizu se desava nesto.

reksys

jelenkos

Sta se to toliko tamo zapalilo,cini mi se da sam na momenat cula i sirenu za opasnost.Dim kulja sve vise.

krimortus

kazu prekoputa zeleznicke...odnosno nesto preko pruge????!!!

krimortus

neka firma Trifun se zove, valjda

jelenkos

Dim ide pravo na Sarinu medju,nebo je crno i uopste ne prestaje da kulja.Sablasno izgleda.Pomislila sam na trenutak da se nije zapalio neki vagon.Firma "Trifun" se nalazi u industrijskoj zoni.

LjYb@

Evo kako to izgleda sa moje zgrade......

Tony Clifton

Sada sam cuo da gori firma Baneta Jovica.

jelenkos

Nezvanicna informacija da su zapaljene gume u firmi "Aleks"i to namerno,morao je moj komsija sada da evakuise decu.Pa to je skandal totalni.

LjYb@

Kengurinjo

jelenkos

Gori otpad i guma..Ko li je zapalio to,nije vrucina da se upali samo.Ostali samo dugmici... :aq01:

zaljubljena malena

Mislis da je neki DJenka?  :aq02:

jelenkos

Pa vidi,prica se naveliko da su gume i plastika zapaljene namerno,nisu slucajno buknule, tako da je Djenka garant.Ala ga je opravio,svaka mu cast  :aq01:

jelenkos

zaljubljena malena

Izgleda stvarno jezivo,nije ni cudo sto se digla panika u gradu.....

autentik

Deponija Plastike POMORAVKE gori

a ona je  3 metra duboka i ima koliko hoćeš plastike

ne mogu da je ugase kako mi kaže jedan vatrogasac narednih 3 dana najmanje

Kengurinjo

Невероватно! Само да се не погушиомо од овог дима... Стварно не знам како је асматичарима и осталим људима који болују од неких болести дисајних органа.... Страшно!

jelenkos

Neko treba da odgovara za ovo.Ponovo zbog nesmotrenosti pojedinca nastrada ceo grad.