Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Pomozimo Jagodini da dobije hotel na moru

Započeo srki035, 23-09-2011, 09:39:33

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

srki035

Dobrovoljno se prijavljujem da radim na izgradnji hotela koje Jagodina planira da gradi u Grckoj,nije sala stvarno.
Isto bih molio ostale sugradjane koji su koristili sve sto im je Palma davao gratis da se prijave i pomognu da se hotel izgradi.

autentik

eto, ja cu da napravim sajt besplatno

jelenkos

Alkar

Ja cu da letujem tamo apsolutno besplatno   :aq21:

SunđerBoba

Jel se to nama vraćaju dobra stara ORA vremena, ili još bolja i još starija vremena moba  :aq18: ?

Alkar

Eeee, ako je ORA ima da letujem udarnicki!

(svaka asocijacija sa Golim Otokom je slucajna)

SunđerBoba

Ne znam da l će da nas prime u brigadu? Mislim, malo smo prerasli kategoriju  :aq15:

Alkar

SunđerBoba

SunđerBoba

A bila lepa vremena, morate da priznate  :aq18:
Pa kad se još setim Prekobrojne, uh  :aq24:

jelenkos

srki035

Od moje ozbiljne namere napraviste sprdnju!
Oni koji su uzimali i uzimaju i dalje izgleda da se ne oglasavaju,jer sad treba podmetnuti svoja ledja.

SunđerBoba

Jel bi ti da gradiš hotel za neke pare ili za lepe oči? Ako je ovo drugo nije ni čudo što smo te pogrešno skapirali  :aq29:

luksa

Ja mislim da svi oni koji su do sada letovali besplatno u Grckoj, sledece godine lepo odrade po nedelju dana "dobrovoljnog" rada na izgradnji hotela. Jeli posteno?

Svilena

.

srki035

Dobrovoljko sa ti ja,pare nisu bitne,mada pre ce grci da mu rade besplatno nego sto ce u Jagodini da skupi jedan autobus.
Niko me nije kontaktirao,sigurno imaju radnike koliko hoces samo jos da skupe lovu za materijal i krece gradnja.

Dak

Da li ce taj hotel koji Jagodina pravi na nekom moru da prodje isto kao i hotel "Jagodina" u istoj toj Jagodini a koji su, jednim vecim delom, upropastila "privremeno raseljena lica"? Da ne kazem kosovari jer je to valjda uvreda za ljude koji su sa Kosova.

jelenkos

Ma bitno je da imamo izlaz na more..koga briga sto Jagodina propada. :aq27:

SunđerBoba

Pošto je Palma napustio funkciju koja ga je zamajavala, sad ima da bude sto posto vaš. Jagodina će da procveta  :aq26: