Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Smrad se širi Jagodinom

Započeo Genius, 05-10-2011, 17:24:07

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Genius

Verujem da i vi osećate nesnosni smrad kanalizacije koji se širi gradom. Naročito je ugrožen potez Strelište - Vašarište.

Popunite peticiju da bi gradskoj vlasti skrenuli pažnju na ovaj ozbiljan ekološki i zdravstveni  problem ili prokomentarište o tome u ovoj temi.

https://www.gopetition.com/petitions/za-čist-vazduh-jagodini.html

autentik

ja sam kod ElektroDistribucije, kod mene se ne oseca nista

Wlaja

Strasan je smrad ... Ne znam o cemu se radi, ali cim se desava samo nocu, nesto mi je mutno.

Genius

Kanalizacija se oseća u nižim delovima grada u blizini kolektora koji se nalazi pored autoputa i to posebno pred kišu jer je atmotsferski pritisak tada u padu!

Pozicija kolektora koji je verovatno u kvaru ili nema dovoljnog kapaciteta za svu kanalizaciju.
https://maps.google.com/maps?q=43.996334,21.249833&hl=sr&ll=43.995037,21.24949&spn=0.010234,0.030899&t=h&z=16&vpsrc=6

autentik

Svilena

.

reksys

Dodajte i dozu smrada sa "stare" deponije koja jos nije zatrpana,a metan se siri...

Genius

Deponija i kamioni koji istu sele na drugu lokaciju i šire zarazu gradom je priča za još jednu peticiju.

Inicijativa je moja. Hoću da opipam puls i da nas prebrojim. Bar dvatesetak potpisa treba skupiti( nema svaka kuća internet). Peticija ide na uvid komunalnim službama i kabinetu gradonačelnika. Nadam se da će imati efekta. I da ne bude efekta znam da nisam sam i idemo dalje na više istance pa dokle stignemo.

reksys

Citat: Genius  06-10-2011, 08:06:26
Deponija i kamioni koji istu sele na drugu lokaciju i šire zarazu gradom je priča za još jednu peticiju.

Inicijativa je moja. Hoću da opipam puls i da nas prebrojim. Bar dvatesetak potpisa treba skupiti( nema svaka kuća internet). Peticija ide na uvid komunalnim službama i kabinetu gradonačelnika. Nadam se da će imati efekta. I da ne bude efekta znam da nisam sam i idemo dalje na više istance pa dokle stignemo.

Mozes samo da se nadas... Nema tu valjde... Mnogi smo i pre pokusavali,ali...

Fanta

Nema vajde od peticije i bilo cega drugog na tu temu.

Znate i sami da je primat izgradnja jebarnika (ops, hotela) u Grčkoj i da smo vrlo zabrinuti jer nam provodadziluk ne ide baš kako smo zamislili.

Deponija i smrad ostaju za neka bolja vremena. Zatvorite prozore ako vam je miris neugodan.

Genius

Za sada sam optimističan jer nemam drugog izbora. Toliko je nepodnošljivo da mi je padalo na pamet da se selim iz Jagodine. Dajte podršku pa da vidimo. Moramo da stavimo svima do znanja da smo nezadovoljni. Ćutanjem se baš ništa ne bi promenilo jer je rekonstrukcija kanalizacije OOgroman zalogaj za bilo koju vlast.

Svilena

.

Genius

Nema razloga za strah. Peticija je polu-anonimna. Računao sam sa tim pa nisam zahtevao ostale podatke jer se verovatno niko ne bi potpisao. Jedino ja mogu da imam problema jer čačkam mečku ali neko mora i to da radi.

Noćas najavljuju promenu vremena tako da preporučujem gas maske i zatvorene prozore...

Svilena

.

Vanja

Jan sam se potpisala punim imenom i prezimenom.

bojadin

Smrdi i u centru itekako. Nije ni cudo kad su samo u mom komsiluku prikljucili 10 novih zgrada na staru kanalizaciju, koja verovatno nema dovoljan kapacitet pa se sve duze zadrzava, itd...

Genius

Iskreno sam očekivao veće interesovanje za vikend. Naravno da veći broj potpisa izgleda ozbiljnije pa sam odlucio da sačekam još nekoliko dana pre slanja. Zamislite kada dođe proleće a umesto cveća miriše kanalizacija...

reksys

Citat: Genius  10-10-2011, 08:59:56
Iskreno sam očekivao veće interesovanje za vikend. Naravno da veći broj potpisa izgleda ozbiljnije pa sam odlucio da sačekam još nekoliko dana pre slanja. Zamislite kada dođe proleće a umesto cveća miriše kanalizacija...
Ne mora da zamisljam!!! To mi koji zivimo pored deponije najbolje znamo...

Genius

Update:

Pismo upućeno Gradskoj upravi (čitaj gradonačelniku i gradskim službama). Osvrnuo sam se na deponiju i pse lutalice takođe. Čekam bilo kakav odgovor. Sledeći korak je javno objavljivanje pisma i jača promocija peticije.

luksa