Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Smrad se širi Jagodinom

Započeo Genius, 05-10-2011, 17:24:07

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Black

I kod mene na Budžinom brdu užasno ponekad  smrdi . ja sam mislio da je to problem sa uličnom kanalizacijom kod nas u kraju, ali vidim da je problem širi. Podrška rešenju.

Genius

I ovo je nešto, za početak...
CitatPoštovani, Vaš mail je primljen i nadležne službe grada Jagodina su već obaveštene o sadržaju maila.
Nadležne službe grada već rade na rešavanju ovih problema.

Sa poštovanjem,
Informativna služba grada

Fanta

Što će reći da i oni osećaju smrad ali da gradonačelnika bole baš!

Dok se ne požene i ne udadu ovi "slučajevi" smrad nam nije prioritet. :aq22:

p.s. fino što su sročili jednu polupismenu rečenicu da odgovore na meil.

SunđerBoba

Izvinjavam se, možda mi je promaklo ali da li se zna šta to smrdi u Jagodini?

krimortus

ali oni citaju mailove...

ili jos zesce - ODGOVARAJU NA ISTEEE...woooow

Svilena

.

reksys

To je automatski generisam mail. I ja sam dobio par takvih ili tipa prosledicemo nadleznima...  :xq008: :xq008:

Genius

Nije automatski generisan odgovor. Videće se to na kraju. Mene brine peticija koja stoji na 28 potpisa. Mora to masovnije...

Svilena

.

PECA BMW

Sta SMRDI ?  ha dobro pitanje ....

Pojavilo se pre par godina i bilo u svim mogucim novinama u pocetku bila misterija ali polako se videlo o cemu se radi ...

Smrad se pojavljuje nocu posle ponoci i traje do ranih jutarnjih sati... dolazi iz belice i ponekad (ali retko) iz sahta i u zavisnosti od vetra zna da stigne preko centra sve do pivare gde se susretne sa smradom koji se siri iz Lugomira ....

pre neko vece je toliko smrdelo da sam mislio da ce otpasti malter sa zidova ...

Ali zasto belica smrdi ?

Pa u selu Belica (okolina) postoji farma pilica koja sav izmet kokoski i pilica bagerom otera u Belicu (reku) da voda odnese posto drugog nacina skladistenja nema ...
Naravno da su ljudi reagovali i cak postoji snimak koji je napravljen na toj farmi nocu i gde se vidi kao sve to funkcijonise i snimak je zavrsijo kod inspekcije koja je reagovala i smrad je nestao na par dana "valjda dok im je slego rucak iz kafane" ali se vratilo na staro ....