Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Autentik Popusti u Jagodini - Grupna Kupovina

Započeo autentik, 02-12-2011, 22:32:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Konačno i u našem gradu....

Autentik.rs Popusti  ili na sajtu   https://www.autentik.rs/

E sad vi trebate da mi date neke savete... šta bi ste voleli da kupujete na Popust

A biće sledeće stvari: restorani, kafići, masaže, šišanje, feniranje, koncerti, sportski događaji, Aqva Park, Zoo Vrt, Poseta Muzejima itd...

ali u svakom slučaju želim Vaše mišljenje, savete šta bi vi voleli, i ujedno otvaram osvu stranicu jer ćemo ovde postavljati informacije  vezane za PONUDE !!!

pa poželite nam sreću...

autentik

a da registrujte se i stizaće Vam ponude na email svaki put kad ima neka nova...

sajt je

https://www.autentik.rs/

donwlayco

...u startu si izgubio pola posetilaca jer ti sajt nije optimizovan za i ...

da bi privukao kupce uvedi CATCH OF THE DAY (ponuda dana) ili HAPPY HOUR (ogranici na 1 sat kada je mrtvo vreme) i ponudi proizvode po nemogucoj jeftinoj ceni, znam sajtove koji radi na tom principu npr. ponuda: IPHONE 4 za $150 ili sredjivanje frizure  kod frizera sa vaucherom za 20 dinara...good luck..

autentik

Hvala

Znam za explorer i Operu ali po nasoj statistici imamo samo 15% koji koriste te browsere, tako da ne gubimo mnogo...

ali se svakako slazem da treba i explorer i opera, i radim na tome i to ce biti do nove godine...

Ali je Explorer takvo s..... od browsera da to nije normalno... sve sto mozila prikazuje u exploreru nece pa taman da ga j....

autentik

Od 01. Jula 2013  -  krecu ponovo Popusti u Jagodini

ali ovaj put pod punom upravom Agencije Autentik...  posto preprosle godine nije bio nas, nego smo samo radili tu...

Ali pitanje ostaje isto... šta želite od popusta u gradu...

autentik

student

autentik

Pa to je sa popustom... a jeftinije ima.. pereš kola sam... ili te šiša  Čiča draga iz Kočino selo za 50 kinte...

heheheh

student

Ok to pranje je jedino pristojno ovde...Ovo ostalo je celulit na 1001 nacin :) Treba da postoje ponude tipa 2 sladoleda umesto 200 kostaju 100 dinara ... Ili 2 pice umesto 1000 kostaju 500...Ili neki izleti kostaju 1000 umesto 2000 i sl...

autentik

biće biće i toga... tek smo krenuli...

polako...

prijavite se na našu facebook stranicu  ili na naš sajt  i obavetićemo o svim novim ponudama...

autentik