Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Ja imam talenat - 2011

Započeo Black, 05-12-2011, 10:09:24

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Svilena

.

vesna05

Ja sam ih gledala bez daha , ali bukvalno, toliko su fenomenalni da nemam reci.
Svaka cast i navijam za njih do pobede

Kengurinjo

Гласао сам за њих и за оног момка и девојку што играли коло....

Black

Posle 2 dana odmora , od večeras su članovi Drim Tima ponovo u sali za vežbanje i trening. 4.mart i finale je blizu i treba uvežbati potpuno novu koreografiju. Brane , koji je ,, mozak'' tima , odlučio je da nova koreografija bude ,, ultrea , mega , giga'' dobra i na taj način da Drim Tim dođe na korak od velikog uspeha- pobede na ovom takmičenju. Iako je vremena malo , i ispitni rokovi su tu , verujem da će Drim Tim dobro uvežbati novu koreografiju , tim pre što dugo već igraju zajedno , dišu kao jedan a i preturili su preko leđa i nekoliko učešća na Svetskim prvenstvima. Ja sam jedva preživeo polufinale , a kako ću ispratiti finale , videćemo. Ma , znam , uz bokal vina domaćega.

Black

I tako..mic po mic , približava se finale...Plesači Drim Tima su danas otišli u Bg , gde će se u zgradi RTS-a na Košutnjaku pripremati za finale. Već danas su imali probu i imaće ih svakodnevno. Dobili su i redni broj nastupa , to je broj 10. Znači , nastupiće poslednji u finalu. Da li je to znak da će ih poslednje i prozvati prilikom proglašenja pobednika , videćemo.

Black

jelenkos

Black

Black

https://www.youtube.com/watch?v=fajLW6nu028
huh...glasa se od početka emisije...huh...

Black

DT:

Black

Black

DANAS JE TAJ DAN...Ko glasa za Drim Tim , HVALA MU DO NEBA...HUUUH , već me drma trema i nervoza....
PRIJATELJI SA FORUMA ....nadam se da će Drim Tim , zajedno sa svima nama večeras pobediti...

Black

Upravo sam se čuo sa ćerkom. Oni su umorni , malo neispavani jer su imali svakodnevne probe u studiju na Košutnjaku , ali orni , veseli i spremni da pobede.
Ja imam veću tremu od njih....

Svilena

.

Black

drmam , drmam , jašta no drmam , kako bi inače izdržao ovaj trem' i nervoz' do 21 h ?

Svilena

.

Black

Sad sam se čuo sa ćerom , oni su u bekstejdžu , zezaju se , opušteni su , nadaju se pobedi....

Black

TO JE TO , idem dole da na miru odgledam finale...ko nam da svoj glas , hvala mu. Pomozi Bože !!!

jelenkos

Fantasticni su bili i glasala sam za njih..Puno srece..bili su sjajni.  :aq04: :aq29: