Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Izlazak do 01:00 U jagodini

Započeo autentik, 01-04-2006, 11:44:11

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Loremo

Pa Mac, ti izlasci su vezani za neka problematicna pitanja kako sto su alkohol

droga, sex, muzika...i kako sve to kontrolisati a i edukovati mlade. Zar ne?

A za vaspitavanje je odgovornost i na drustvu tj. skoli, ulici, medijima...ne samo na roditeljima.

Ivanka

Uglavnom, zavisi od roditelja. Videla sam da deca od 14-15 godina uveče izlaze tek oko 23h. Ja sam morala do svoje 17 godine da budem do 22h kod kuće. Izlazila sam samo petkom i subotom. Naravno to je prestrogo, jer kad se limit ukino sam načisto otkačila.

reksys

Znate li vi da jedino Apis radi posle 1h...KAKO??? Posle 1h  ta deca ne idu kuci nego krenu onako pijani da voze do Cuprije i Paracina i onda tamo ostavljaju pare. Zar mislite da ZABRANE deluju,barem na moju stariju generaciju nisu,a tesko deluju i na ove mladje. Ma uvrnuta je ovo zeemlja. A u ovom gradu je inteligentnih desavanja.Lepo je klizanje,plivanje i ostalo.Tako se razvija telo,a kako se razvija DUH. Gde su besplatne predstave ,rok koncerti,a ne "bessplatni" turbo folkasiiii.

opajdara

Citat: larrys  12-12-2007, 13:41:39
Pa, mislim da i te kako ima veze i sa Palmom, mada ovde ne prozivam direktno njega zbog toga. Ali, u svakom slucaju, mislim da ovde treba da sinhronizovano deluju policijska uprava, trzisna inspekcija, opstinska samouprava i skole. Dogovor i saradnja mora da postoji medju njima kada su u pitanju klinci ispod 16 godina.

...............................................

"Služenje alkoholnih pića maloletnim licima - clan 132 Krivicnog zakona RS

Ko u ugostiteljskoj ili nekoj drugoj radnji u kojoj se prodaju alkoholna pića posluži maloletno lice koje nije navršilo šesnaest godina žestokim alkoholnim pićem ili ga posluži drugim alkoholnim pićem u količinama koje mogu dovesti do opijanja tog lica, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci."

P.S. U Americi za šankom ti traže identifikaciju, ako posumnjaju da imaš manje od 21 godinu... Znači, KONOBAR TE LEGITIMIŠE... jer ako dodje inspekcija i nadje maloletnika koji pije alkohol, lako gubi posao i on i gazda. Nisam sigurna da mi bas oni sluze kao uzor za bilo sta u zivotu, ali ovoaj problem su resili na taj nacin, sto opet ne znaci da su eliminisali maloletnicku delikvenciju...daleko od toga...

Nema problema, u drustvu se uvek nadje neko ko je PUNOLETAN, a on ce da kupi pice za celo drustvo :D

opajdara

Citat: reksys  14-12-2007, 11:09:29
Znate li vi da jedino Apis radi posle 1h...KAKO??? Posle 1h  ta deca ne idu kuci nego krenu onako pijani da voze do Cuprije i Paracina i onda tamo ostavljaju pare. Zar mislite da ZABRANE deluju,barem na moju stariju generaciju nisu,a tesko deluju i na ove mladje. Ma uvrnuta je ovo zeemlja. A u ovom gradu je inteligentnih desavanja.Lepo je klizanje,plivanje i ostalo.Tako se razvija telo,a kako se razvija DUH. Gde su besplatne predstave ,rok koncerti,a ne "bessplatni" turbo folkasiiii.

Sad ce Autentik da ti kaze da je ROCK umro devedesetih :D

autentik

Citat: opajdara  14-12-2007, 17:52:04
Citat: reksys  14-12-2007, 11:09:29

Sad ce Autentik da ti kaze da je ROCK umro devedesetih :D

hehehehe

Šaljivdžija a

Ne Rock iz not Death !

Mac

opajdara

A sto da ne? Moze i rege i metal i tehno i punk i hard core i ska...na pravim pitanje  :aq21:

autentik

Još traje pravilo do 1h - rade kafici

ćemo da pokrećemo neki apel ili nećemo...

krimortus

pa nekima to odgovara ...recimo APISu

autentik

krimortus

razmisli do kad radi apis i zasto je samo apisu dozvoljeno