Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Shpanske serije

Započeo autentik_paracin, 29-04-2006, 10:49:59

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik_paracin

Jel gledate shpanske serije i sta mislite o njima?

dragnik

ne gledam
odvratne su

autentik

autentik

Jao još nas bombarduju sa Španskim serijama

stvarno nemamo šta drugo da gledamo  -  Kao da su one jedine serije koje možemo da odkupimo da bi smo prikazivali našem narodu

zs

Citat: autentik  19-07-2007, 22:25:35
Jao još nas bombarduju sa Španskim serijama

stvarno nemamo šta drugo da gledamo  -  Kao da su one jedine serije koje možemo da odkupimo da bi smo prikazivali našem narodu

eeee, tim serijama se zamazuju oci ljudima. one su najprizemnije i funkcionalno nepismena srbija najlakse vari takve srije. dakako da ima dosta onih koji ih i ne gledaju i to pozdravljam. opet znam i par slucajeva vajde od tih serija, ljudi naucili spanski (pretezno se radi o deci)

Salvador

Citat: zs  20-07-2007, 06:00:07
eeee, tim serijama se zamazuju oci ljudima. one su najprizemnije i funkcionalno nepismena srbija najlakse vari takve srije. dakako da ima dosta onih koji ih i ne gledaju i to pozdravljam. opet znam i par slucajeva vajde od tih serija, ljudi naucili spanski (pretezno se radi o deci)

Pa ne gledam ih jer su mi dosadne.Ali se sa ovim ne slazem.
Te serije su popularne svuda u svetu.Nema zemalja koje ne prikazuju sapunice(ne moraju biti spanske).Tako da one nisu nasle put do paznje samo u Srbiji.
To je obicna razbibriga i nista drugo.Ne bih u gledanju istih trazio neko intelektualno i kulturolosko zaostajanje ljudi koji ih gledaju.

zs

Citat: Salvador  20-07-2007, 10:12:10
Citat: zs  20-07-2007, 06:00:07

Pa ne gledam ih jer su mi dosadne.Ali se sa ovim ne slazem.
Te serije su popularne svuda u svetu.Nema zemalja koje ne prikazuju sapunice(ne moraju biti spanske).Tako da one nisu nasle put do paznje samo u Srbiji.
To je obicna razbibriga i nista drugo.Ne bih u gledanju istih trazio neko intelektualno i kulturolosko zaostajanje ljudi koji ih gledaju.

ima sapunica svugde, to je tacno i one su manje - vise iste. gledanje takvih serija ne podrazumeva kako si to ti nazvao niti intelektualno i kulturolosko zaostajanje, tim pre sto u celom svetu imas funkcionalno nepismenih. naravno negde manje, negde vise. znas li nekog naucnika ili koga drugog intelektualca kome takva vrsta razbribrike (poput spanske serije) moze biti zanimljiva?

STRIPOTEKA

NA SAPUNICI MOZES CESTO DA SE OKLIZNES,A SPANSKE SERIJE,HM HM,DAJTE LJUDI,A KASANDRA,MA KO NIJE BAR MALKICE GLEDAO,NE LAZE NAS,VEC ZAVARAVA SEBE,ETO TI BELAJA

autentik

Moja baba me tera da joj čima Španske serije,,  ne zna jadna da čita  a  oseća da se ne što zanimljivo dešava na ekranu

stvarno su zarazne  -  to ti je kao  alkohol  ili  cigarete   -   ZAVIST   NAVIKA   

ako se na vreme ne  izvučete   hehehehehe   gotovi ste

ookkii

mislim sve najgore o spanskim serijama, a i nikada ih nisam gledao

Ivanka

Moraću jednom da pogledam kakvu epizodu da vidim o čemu pričate. Televiziju gledam retko. Najviše volim da gledam dokumentarce.

Lazarica

Ako se ne varam, prva u tom nizu je bila "Kasandra". Tada je sve to kod nas bila novina i čovek nije imao pojma da je to "smućkaj pa prospi" kvalitet. Priznajem, i sama sam gledala "Kasandru" :aq16: :aq16: A kako bih, inače sada mogla da ih kritikujem? E, posle sam, opet upala u zamku, pa sam za vreme bombardovanja gledala na m1 (Mađarska televizija) neku seriju, al' ne mogu da se setim kako se zove. I to sam gledala iz prostog razloga, što često nisam mogla da gledam ni jednu drugu TV stanicu. E, a onda sam se opametila i sada nema šanse da pogledam niti jednu.   

Fanta

Ne gledam, ni španske ni domaće sapunice.

SunđerBoba

Izvinte,
a zašto je ova tema stavljena u "književnost", kad postoje teme o "televiziji"?
Ili sam ja to nešto pogrešno shvatila  :aq15:

autentik

Citat: SunđerBoba  18-05-2009, 08:41:04
Izvinte,
a zašto je ova tema stavljena u "književnost", kad postoje teme o "televiziji"?
Ili sam ja to nešto pogrešno shvatila  :aq15:

Evo premeštena je

SunđerBoba

Pa ko velim...nije na odmet da skrenem pažnju  :xq011: