Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Exit ili Guca???

Započeo ookkii, 24-08-2007, 22:21:43

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ookkii

autentik

Rope

DisPatch & Americana jesen u Beogradu.

Daca

ONA

April u Beogradu

Daca

pitanje je bilo "ili" "ili", a ne nesto trece!

nickollica

zs

Citat: nickollica  02-09-2007, 19:03:59
diznilend

pa bolje diznilend nego digimoni ili teletabisi

nickollica

bolje jedno vruce,neg' cetiri 'ladna.....

ONA

Black

mihac_sr

oba dva su sr..., samo moto skupovi , tu je pravi R'n"R

Lazarica

I Egzit i Guca, pa ko voli, nek izvoli.

Wlada

Gucha definitivno, ali je pitanje vremena kad ce i to da iskvare komercijalizuju kao i Exit koji je izgubio dushu, o :aq06:

kyca__

Ne mogu se uporedjivati Guca i Exit, jer jednostavno to nisu festivali sa istom niti slicnom vrstom muzike, tako da Exit mozemo uporedjivati sa nekim drugim svetskim festivalima, jer tu dolaze svetske zvezde, a Gucu ne mozemo uporedjivati ni sa cim. Na Exitu imamo i bine na kojima nastupaju i izvodjaci koji su slicni izvodjacima na Guci.Guca je sabor trubaca, Exit je festival svetske muzike.
Izvodjaci na Exitu:
Underworld, Fatboy Slim,Carl Cox,Slayer,Apocalyptica,The White Stripes,Marko Nastić,Garbage,Sasha,Felix da Housecat,Ian Brown,Marky & Patife,Freq Nasty,Dee Face,Agnostic Front,Vladimir Aćić,        Napalm Death,Disciplin A Kitschme,Nitin Sawhney,Gilles Peterson, Sandy Rivera,Rambo Amadeus,Cypress Hill,Moloko,Massive Attack,Iggy Pop,Dejan Milićević,Roni Size,
Stereo MC`s, Tricky,Roger Sanchez,Timo Maas,Marshall Jefferson ,Chumbawamba,Neneh Cherry,Sander Kleinenberg,Goldfrapp,Smoke City (UK),Prong,Ken Ishii,
Adam Freeland,Robert Owens (Ohio, USA),Snoop Dogg,The Prodigy.

MisterA

Kyco, brate, shvatili smo da si bio na exitu, ali zamisli na primer da se desi ove godine i guca i exit u isto vreme.......pitanje je gde bi pre bio ako ne mozes fizicki da stignes na oba.

Louis

Bio u Guci jednom, gazda me poslao na 4 dana, i nikad vise!
Sta se tamo skupi onih koji misle da imaju sve pare sveta a ustvari su  :aq20:
Kao sto rekohnikad vise!!!

Dak

Guca uvek!Nikad necu da razumem muziku koja se pravi od gomie skripanja i tuc,prc ritmova.U vojsci mi je jedan lik rekao da stvarno moras da budes lud da bi razumeo tehno i njemu slicnu muziku(on je to slusao i nije mi namera da vredjam njene poklonike).Trubu mogu da razumem.Jbg,stvarno ima dusu.Tesko ko da ne razume trubu.To dovoljno govori.

kyca__

Hm, na Exit-u postoji oko 20tak bina, i techno je samo jedna od vrsta muzike na Exit-u, naime na Exit-u je gostovao i Luis, pa Esma Redzepova,Vlatko Stefanovski, Darko Rundek, Masimo Savić...
A i mnogi od najpoznatijih svetskih izvodjaca koji gostuju na Exit-u imaju u svojim postavama i trubace.

Dak

Da,to si u pravu.Samo sto ja exit uglavnom vezujem za tehno,a i nekako uvek naletim na izcestaje s exita kad pustaju tehno.