Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Main Menu

Одг: bloody room

Započeo Ivanka, 27-09-2007, 16:42:45

« prethodna tema - sledeća tema »

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ivanka

Da se odkupim za sva ona moja pisanja o dalmatincima šaljem vam jedan recept iz srpsko-dalmatinske kuhinje.
HOBOTNICA NA SRPSKI NAČIN

Sastojci:
Jedna veća hobotnica 2kg
Jedno manje prase 15kg
1kg krompira
Hladno pivo, može i ožujsko

Dok polako vrtiš prase na ražnju, staviš hobotnicu u vodu zajedno s krompirom. Soliš po želji. Hobotnica se kuva pored praseta. Kad je kuvana proliješ vodu i hobotnicu baciš kerovima. Prase služiš uz hladno pivo.

Rope

zs

Citat: Ivanka  27-09-2007, 16:42:45
Da se odkupim za sva ona moja pisanja o dalmatincima šaljem vam jedan recept iz srpsko-dalmatinske kuhinje.

Sastojci:
Jedna veća hobotnica 2kg
Jedno manje prase 15kg
1kg krompira

Dok polako vrtiš prase na ražnju, staviš hobotnicu u vodu zajedno s krompirom. Soliš po želji. Hobotnica se kuva pored praseta. Kad je kuvana proliješ vodu i hobotnicu baciš kerovima. Prase služiš uz hladno pivo.

bar mora martovsko pivo? :) sta fali osijeckom? :)

Ivanka

Bolje je Karlovačko, podseća na jagodinsko

zs

Citat: Ivanka  28-09-2007, 17:30:59
Bolje je Karlovačko, podseća na jagodinsko

na zalost jagodinsko odavno ne podseca na jagodinsko :(

Ivanka

Znam, zato u Jagodini pijem Laško.

svajcarac

Citat: Ivanka  27-09-2007, 16:42:45

Sastojci:
Jedna veća hobotnica 2kg
Jedno manje prase 15kg
1kg krompira

A GOSPE TI sta ucini sa onoliko kuvanih krompira

Didi

Dak

Pa jes tacno je to.Cuo sam za najezdu macaka koje prekopavaju polja zasadjena krompirom i napravise grdnu stetu.To su macke lutalice,a njih nikio ne dira,svi se nesto brecaju na kerove!!!

zdravlje

bebironac